sitter i skolan och skriver!

Idag har vi haft muntlig prestation på svenskan och man skulle berätta om ett minne och ha musik till. Jag berättade om när jag badade med delfiner, det började inge bra för jag förstog inte cd-spelaren men efter en stund blev jag vän med den! Bara att det var på högsta volym så den skrek ut thailändsk popmusik, inge bra! Jag höll på och dö av garv på Agnes redovisning! Hon hade hey i'm a barbie girl som låt! Imorse komenterade killarna att jag inte sa nånting på So:n vilket alla var jätte förvånade över, men jag mådde illa!

Jag och Agnes försökte dra hem till henne nyss men vi lyckades inte! Och nu vill Jesper vissa Agnes porr på datan men AGnes har lärt sig nåt ifrån förra gången haha!

MORGONDAGEN?

Imorgon vill jag slå han som slog mig i Aspuddens skola, men det kommer nog inte gå så bra om jag skulle försöka! Därför tror jag att jag hoppar över det!

Lite panik

På tisdag är det ju det där radiogrejen i skolan och jag har ingen aning om vad jag ska säga :/ Jag har inga problem med att stå inför hela klassen och redovisa men jag har problem med att komma på något att snacka om (iaf så andra tycker att det är intressant att lyssna på).
Så om nån har någon smart ide som ni vill dela med er av så kan ni ju säga till mig, annars kommer  jag få IG.  

Juste man ska ju ha en låt också:s hmm.. nu fick jag verkligen något att tänka på över helgen. Asså gud vad jobbigt det är att gå i skolan, jag önskar att nån bombar den en vacker dag så den sprängs.

Blääääääääää //Agnes

vi skrattar ännu mer!


vi skrattar högt!


FUCK ÄCKELPISSVÄDRET!

åhhh vad jag ville att det skulle bli vår, men nej nej snön kom tillbaka! USCH!

Idag på no:n skulle vi blanda ätika och mjölk för att få ut nånting ur mjölken, det var jätteäkligt! Eftersom jag är så modig var jag den enda som vågade smaka så jag fick fem kronor! Det ar fett äckligt, jag höll på och spy!
Agnes skulle även bränna in DIF på min arm men pennan var så varm så  den smällte och nu har jag ett brännmärke där. Vi han bara börja med D sen gjorde det för ont.

Sen drog jag till älsklingsMonia efter skolan, men sen vid 7 skulle jag ta bussen hem och det var snöstorm!
Bussen var ju försenad så jag missade pendeln och bussen i Haninge, så jag skulle ta 825 men bussen gick bara till Sågen för dom stängde av all trafik mellan Haninge och Tyresö. Jättekul och få gå hem i snöovädret till Tyresö!!!!! Men pappa kom och hämtade mig men jag var redane n isbit när pappa kom en halvtimme efter och jag stod med min väst och strumpbyxor, lyckat!

Så nu har jag badat på högsta värmen men jag fryser fortfarande så jag vet inte riktigt hur jag ska tina.


Juste Agnes och Felicia dom hamna i papperskorgen idag, haha!



today it was doris!

Idag mötte jag upp Nanna vid handen och så åkte vi till Monia. Med Nanna är jag Doris, så det blev mitt namn idag såklart! Vi släpade in massa ensilage och halm, we are the biff! Men vi samarbetade så bra så det gick ju jättebra!

Sen åkte vi till Lillhästen i Stav och lämnade in änn fler saker som skulle broderas med hennes stuterilogga, det kommer bli så fint på hennes tävlingsshabrak och skritttäcke.

Sen var Nanna hungrig men inte jag så vi åkte till pizzerian i Västerhaninge och jag fick gå in i turkrummet för att gå på toa , haha jag luktade inte lite rök när jag kom tillbaka. Sen åkte vi tillbaka och kvällsfodrade hästarna jag frös ihjäl! Sen skjutsade Nanna hem mig. Mycket roligare att vara med Nanna i stallet istället för själv :)

Aja här kommer två bilder på mig, Agnes och Felicia från Gina tricot igår;






 

HAHA

Jag och PG har en disskution på msn, han säger att han är bäst att simma och då vill jag vara bäst på att bubbla men det tycker inte han. Fett taskig han är, min kompis liksom :O



kort Resume

Det har vart så mycket den senaste tiden så jag har inte prioriterat bloggen.

Helgen spenderade jag med Agnes och vi hade kul. Vi avslutade på söndagen med en lång shoppingrunda och jag fick med mig hem en rosa lång t-shirt och två tröjor. 

Barbie och Ken
Det är mina två nya söta katter. Vi hittade dom på katthemmet, Ken är så himmla charmig så man kunde inte motstå han och Barbie var så söt så det var kärlek vid första ögonkastet. Ni kan hitta dom här. Dom kommer hem till oss om två veckor och det ska bli roligt och ha katt hemma igen.

Igår var jag med Nanna och Monia hela dagen efter skolan, det var riktigt roligt att träffa Nanna igen. Jag fick även en jättefin vinröd jacka som det kommer stå mitt namn på och Nannas stuteri logga på ryggen, tack så mycket :)
Ni kan hitta hennes jättefina hemsida HÄR med världens finaste hästar. Och snart kommer fölis ut :D 



Jag har precis kommit hem från en tuff hopplektion, vi tränade på omhoppningssvängar. Det passar mig utmärkt eftersom det är hopptävling på söndag. Jag hade iallafall Gazela idag och det var super roligt! 

soft

I have English lesson now but I´m sitting i the arbetslagsrummet next to Annely and look at everybodys marks and I have VG+ i Kemi and MVG in teknik. I feel like I have to write in english because I have english now egentligen, but I sucks in english. Annely is very nice to me today, she thinks that she can give me a MVG in alla NO subjekts. Now wonder Maria why we sitting here but we don´t konw haha. Matis look at me like I were knäpp. 
Felicia is sick today and that sucks.

I and Matis have elevråd today and that means that we dont need to have spanish and German and have erlier lunch.:) 

I came too late to school today cause the road was översvämmad so Louise got angry to me when I came to school, I´m a little rädd for her ´cause she is always so angry at me. But Matis is her favorite studet-.- Matis has MVG in SO

Now it came a boy in here, i have never seen him before.
Maria sais that he are vikarie for Johan, but it can´t be true cause ingen can ersätta johan:(       

The english speaking Agnes

Akon- im so paid


haha

Kolla vilken gammal bild jag hittade på mig och Felicia!


Bilder

Jag och Agnes motionerade hundarna i 4 timmar, välldigt skönt faktiskt! Här kommer bilder på våra sötnosar ifrån promenaden.

Hera- Vita lurviga saken.
Bella- Minsta med mest vitt i pannan.
Alice- Ser mongo ut ibland, minst vitt i pannan. Även mamma till Bella.

                   

promenad

Nu ska jag gå och möta Agnes så ska vi gå ut på en söndags promenad med mina hundar Alice och Bella och hennes hund Hera.

Gårdagen i ord och bilder

Jag vet att det blir mycket text och dom flesta kommer nog inte förstå och tycka det här bara är onödigt, men jag känner för att skriva av mig!

Dagen började med dom jätteroliga nationella proven, och nu var det i Engelska. Extra roligt, hehe not! Jag och Felicia drog in till Kungsträdgården och gick på donken där för vi skulle sitta i hörnet. Men massa turk killar hade tagit hörnet. Men sen träffade vi massa "coola" snubbar från Estland som Felicia satte sig vid när dom åt. Men dom förstog inte Felicia. Men vem åker till kalla Sveriga på klassresa?!

Jag och Felicia hade ju planerat att dagen skulle se ut såhär:
Först fika hos Filip.
Sen skulle Patrik bjuda oss på lyxresturang,
och sist men inte minst filmkväll hos Stoffe med sina kompisa Loffe och Toffe.

Men ingen trodde vi var seriösa när vi "bestämde" det så dom hade bokat upp med annat, vilken diss! Men eftersom Micke alltid finns där fick han göra oss sälskap istället, det är ju kul det med! Agnes den dissaren red så hon han inte vara med oss.

Vi gick till vårt favorit Gina tricot som ligger i PK-huset först. Men det var inge rea där som det brukar vara och efetrsom vihade 40 kronor tillsammans kunde vi inte shoppa något. Så vi la oss i deras "soffsängar" istället.







Efter det ville vi röra på oss så vi bestämde oss för att överaska alla dissare, men några jobbade och när vi kom till Enskede gård och skulle hälsa på Stoffe hade vi hamnat helt fel, så vi fick åka till Sandsborg och jag såklart fick agera reseledare.
Men Stoffe ville inte träffa oss så vi drog vidare, jag kom ju såklart på att vi skulle åka till Blackeberg och se hur trevligt dom har det där och om man kände igen nånting från filmen låt den räte komma in. Jag är ju typ förälskad i Eli haha. 


På tunnelbanan började Micke och Felicia låsas bråka så alla kollade konstigt på dom när dom stog och skrek åt varandra i varsin ände av tunnelbanan. Vi gick även på längst bak men tillslut satt vi längst fram, eftersom vi var så snabba! Vi träffade en kille som kom från Ingarö, Felicia tyckte han var Mickes granne eftersom Micke också bor ute på "landet", Värmdö. Men dom tyckte vi bodde ute på landet, halå vi bor i Tyresö!

När vi kom fram till Blackeberg blev jag jätteimponerad och fick bara fram ordet wow. Vi tog bildbevis och gick upp och handla godis. Sen när vi gick ut till Blackebergstorg såg vi trädet där Eli hoppar ner och dödar en tjej. Jag som tyckte det var ascoolt frågade blommkillen om han hade sett filmen, men det hade han inte. Men då kommer Micke som är jättesmart att vi kan fråga i korvkiosken och han berättar för oss hur dom spelade in hela filmen. 

F- Så det var det trädet Eli hoppade ner ifån?
KG- Jaa (turkisk dialekt)
M- WOW
F- Hur kom hon upp dit då?
KG- Kanske med en stege? 
F- Aha smaart!

Seriöst dummare än mig (?)

Jag och Felicia som tyckte det var så himla coolt var ju tvungen att ta mer bilder, och jag ville hitta huset där dom bor och lekparken. Men jag ville inte gå vilse det va lite många alkisar där. Sen kom vi ner till tunnelbanan igen och då ser vi dom coola "Blackebergs badboys" som hänger inne på 7/11 coooooolt! 
Då kommer jag på simhallen! Det var ju där Eli dödade dom andra så jag är såklart tvungen att fråga killen som sitter i tunnelbanan om dom har en simhall här. Men det hade dom inte men han sa att i Vällingby fanns det en. Så då begav vi oss dit såklart!


Vi hitta ett hål,




 Trädet som Eli hoppar ner ifrån


Framme i Vällingby är det första vi ser, SIMHALLEN! Men det var ganska tråkigt där så vi drar oss tillbaka till stan. Men vi kommer ju på att vi är ganska hungriga och har inga pengar. PG som vi skulle få äta hos inne på Stureplan orkar inte åka in dit, men då kommer vi jju på att vi kan få äta hos Micke. Så vi åker ut till Värmdö och tigger mat hos han. På bussresan lekte jag påskkäring och alla tyckte jag var så gullig!


Vällingbys simhall


 

Jag- Åh är det där du bor Micke?
Felicia- Nej det är det där svarta huset där uppe som man inte ser. 
Hahahaha jag höll på och garva ihjäl mig. Men Micke och dom hade inte mat så det räcke till oss så hans pappa bjöd oss på pizza istället, fett snällt!

Jag och Felicia delade på en pizza med oxfillé och  det tog 20 minuter för mig att äta en köttbit nu med mina gummisnoddar som sitter emellan mina tänder. Så Felicia och Micke började mobba mig pch tog min mobil och började driva med xxxxxxx.

Sen kommer vi ju på att vi ska ju vara med Agnes ikväll också så efter att vi vart hemma hos MIcke ett tag och blivit imponerande utav hans lampa som böt färg hela tiden åkte vi tillbaka till Tyresö igen. Micke följde med oss till Slussen och sen fick vi klara oss själva. 







Micke och Felicia har blivit mina hemska tvillingar som gör allt för att förstöra för mig och skämma ut mig. 


I Tyresö centrum träffade vi Agnes sen åkte vi hem till Felicia för att kolla på film och sova. Vi kollade ju såklart på låt den rätte komma in, och vet ni vad, vi kände igen oss! 
Det blev väldigt trångt för vi sov 3 i en säng och Agnes hade 50 % utav sängen. Jag vaknade säkert 20 gånger tillsammans med Felicia av att jag rammlade ur sängen. Så det var skönt på morgonen när Agnes äntligen vaknade och vi kunde kolla på film med lika mycket plats. Vi kollade på Gossip girl och någon annan film hela morgonen, för sen skulle Felcia rida och jag åka till Monia.

Lättroad eller vad? Jag hade iallafall grymmt kul! 

grattis på födelsedagen!


Idag fyller Djurgården 118 år!

Hemkunskapen

Alla hemkunskapslektioner spårar alltid ur, gissa varför. Jo vi har Classe som lärare. Classe är min mentor och ganska vimsig. Och sen är dt ju grupp 3 vi snackar om haha.

Men Jag, Agnes, Felicia och Ida är creew på hemkunskapen, vi äger! Alla tycker vi fjäskar och det tycker vi med. Men vi skulle ialafall laga makaoner, korv och ostssås (?) finns det inget godare liksom?! Jag ville steka eftersom jag är schteek. Det gick alla med på, fast det slutade med att jag satt och snackade med killarna istället. Jag vet inte vad jag gör i gruppen när vi lagar mat, men jag lagar den iallafall inte.
Sen skulle Agnes riva ost och jag bah åhh osten luktar......ost! Alla bah smart Matilda, jo jag vet! Nu kom jag på vad jag gjorde! Jag berättade ju för allihoppa hur man gjorde korv.
Man gör såhär:
Man tar ett stort koben/lår med allt på sen står man och pressar in dom i en mal och det blir korv. Därför följer små benbitar med. Det låter ju mums! Min mamma hittade tänder en gång, fy fan vad äckligt säger jag bara! Och min lärares mamma hittade en bröstvårta, nästan ännu äckligare!

Maten smakade jätteäckligt och Felicia hade skärt alla korvbitar som hjärtan! Jag tyckte inte det såg gott ut så jag åt bara pastan. Sen efter att vi hade övertalat Classe att vi skulle få sluta på väg till bussen, sriker jag på Agnes och frågar om hon fortfarande har korvbiten i luvan. Såklart visste inte Agnes om att Jesper hade lagt i en rå korvskiva där. Agnes kastar korven på Jesper men missar, så Jesper tar upp den och jagar in Agnes på Vi. Pg kommer i fatt Agnes inne på Vi och håller i henne så Jesper kan mula henne i ansiktet med den råa korven, USCH! Stackars henne. Och vår mattant som står i kassan försöker säga till killarna men dom bryr sig ju såklart inte, haha.
Sen får Agnes alla snöbollar på sig såklart! Ibland tycker jag faktiskt synd om henne även fast jag är med det andra laget hälften av alla gånger.

Jag saknar min livvakt

För er som inte redan vet så är Filip Hestell min livvakt i skolan, Eftersom han är så stark så kan han skydda mig mot de som inte gillar mig (listan kan göras lång) bla. Jimmy, Pg, Jesper och annat farligt.
Men nu har Filip varit sjuk några dagar och det är inte bra, för nu kan ingen skydda mig när Jimmy och Pg slänger ner mig på marken och slår mig, eller när Crib tar mina saker, eller när Jesper mobbar mig osv.
Jag vill skicka en hälsning till Filip:

Hej Filip om du ser det här så SNÄLLA BLI FRISK OCH KOM TILLBAKA! Allt är mycket bättre när du är här och skyddar mig mot allt ont, och är mitt sällskap när Matis och Felicia dissar mig. Vad är du för sjuk föresten?:)

När jag säger allt ont så menar jag: JIMMY OCH PG, Jesper, Cribby, Wizzard. Och ibland: CB, Annely, Pumba och Matis haha

Jag kommer dö //Agnes

½ väska

Vad ska jag skriva om idag? Det har inte hänt så mycket idag förutom att Wismar drog sönder min väska, fast enligt honom så nuddade han den knappt, Crib är ju inte heller helt oskyldig i detta..
haha så nu har jag en halv väska, jag vet inte hur jag ska bära mig åt imorron för att få med mig alla mina saker, men men nått får jag hitta på.
Anledningen till att jag har (hade) en så stor väska var ju just för att jag har så himla mycket saker och jag får inte plats med allt i nån av mina andra väskor. Jag kanske får lämna lite grejer hemma imorron då.

Annars har det inte hänt så mycket idag, men imorron händer det mer för vi har NP i engelska hörförståelse. Jag känner mig ganska lugn, för engelska är nått jag är ganska bra på trotts att jag bara har G. 



 

Veckan bästa/sämsta/kändis

Hejhej jag som skriver igen denna vecka, men nu har faktiskt Matis varit med och bestämt hälften iaf:)

Veckans kändis: T.I
För de grymt bra låtarna Dead and gone med Justin Timberlake och Live your life med Rihanna, därför är väll justin och rihanna lite vinnare också så det blir en bild på dem me.
 
 


Veckans bästa: KK= KlappKören
Mitt, Matis och felicias nya påhitt, det började ju som sagt med att Felicia klappade händerna hela tiden och jag skämdes ihjäl för det och lägger mig på golvet och dör av skratt (svårt att fatta) 
Så nu har Matis också börjat klappa och då blev det som en kör som klappar -klappkören. Fast jag klappar ju aldrig för det är 1. tråkigt 2. pinsamt Så micke kan ju få ta min plats i kören för jag vill inte va med och han ver lika bra som Felicia, om inte bättre.. 
Så jag tycker inte att kk är veckans bästa, men nu ver det faktiskt på tiden att Matis fick bestämma lite.

Veckans sämsta: Nationella proven
Nu har både jag och Matis (och säkert fler) tröttnat på alla nationella prov. De är så många prov och så ofta, fast som tur är så behöver man ju inte plugga till NP, eller kanske i matten då i så fall men annars så går det ju inte att plugga till tex. engelska uppsatsdelen, så det är ju bra.

En väldigt skoltrött Agnes

Robert kommer tillbaka!!!

Okeej lite överreaktion kanske men han är ju bara så bra 1. vi slipper ha Annely 2. vi får slappere lektioner 3. att han bara finns där gör allt mycket roligare

För er som inte vet vem Robert är: en lärarpraktikant som får ha våra NOlektioner, istället för Annely som är helt galen, asså han är verkligen skitrolig och jag (och typ alla andra) har alltid askul på hans lektioner för han är han liksom och det är skitkul. Juste han har värst roliga rösten också. och sen har han en tatuering som föreställer en bild som en treåring ritade åt honom haha.
På en av hans lektioner satt jag och ritade, jag skulle bara skoja lite och rita honom men den blev fett lik
Så när jag frågade lillebrorsan om han hade sett Robert i skolan nån gång så visade jag bilden för honom, och nästa dag sa han att han hade sett killen som jag ritade i skolan och det var ju Robert såklart.
Fatta vad grym jag är på att rita.

Här har ni bilden



På tal om att rita, har ni spanat in min hare i matis inlägg här nedanför? Den är fett fin asså

Bästa konstnären //Agnes
                 

Matildas vs Agnes hare

Idag på bilden skulle vi rita av saker. Jag och Agnes ritade av en hare i tio minuter. Själv tycker jag min är lite finare och seriösare än Agnes.
Men vad tycker ni?

Det här var haren vi skulle rita av...


Min hare blev fett najs haha


Agnes han med två stycken, en innan solaiumet och en efter


..



Busiga felicia...


Jag och Felicia hade tråkigt på rasten så vi började leka med min kamera på mobilen.

Felicia ser ut som hon vill ta nån annan stans och jag står helt oberörd och blåst som vanligt!
Felicia blir busig och kommer på vad hon ska göra...


Hon kollar på sitt mål...


Närmar sig försiktigt...


Letar sig frammåt med handen och blundar...


Felicia når sitt mål och ser jätteglad ut...


Ser ännu nöjdare ut...


Jag står fortfarande likadant...


Monia

Idag har jag vart hos Monia och pysslat om henne. Hon är sötast! Och det är inte långt kvar tills fölis kommer nu! Monia har även blivit mörkbrun nu när hon tappar pälsen.

     
Önnarps Monia RC1293

Agnes sminkade

Som ni vet sminkade Agnes mig igår, såhär blev det. Kände mig lite överspacklad! Skyll inte på mig om ni tycker jag ser fjortis ut.     

  


 


tråkig dag i skolan?

Någon i vår klass försökte och vara rolig i skolan och bytte alla lappar på dörrarna:


Städförrådet fick arbetslag 8s skyllt


Arbetslag 8 fick studion flyttvästen


Lagunen fick "äran" att få vara städförrådet


Strandträffen

Fredagskvällen spenderades på strandträffen. Jag, Agnes och Vendela råkade halka in där när vi mötte upp Vendela. Det var Bara Anton, Niklas och Martin där men vi hade roligt ändå.


Hmm vem är seriösast i skolan?

      

Jag eller Agnes?


Askul/ tråkigt?

Jag är med Matis nu och vi gjorde typ igenting förut så Matis sa att jag kunde få sminka henne (väldigt modigt eftersom jag suger på att sminka andra) Så jag gjorde de samtidigt som vi lyssnade på musik med förstärkaren så hela huset dunkar. Och då sa Matis nånting och jag började asgarva och låg tillslut på golvet, medans Matis satt och skrattade åt mig, och då började jag skratta åt henne och då skrattade Matis ännu mer osv. och sen kom vi också på det där med Kelian och skrattade åt de en stund.
Sen när jag var färdig med matis sminkning så sa hon att det blev asbra, och då skrattade jag lite åt det för der blev faktiskt bra och då blev jag glad för att jag äntligen hade lyckats.

Sen hörde jag ett skämt från en bilsajt där det stog (på svengelska): It´s not the fart who kills, it´s the smäll man kan ju ta skämtet på två olika sett men som bilälskare fattade jag det på det svengelska sättet först. men om man tänker allt på engelska blir det en annan sak haha.

garvar vidare //Agnes

Har min lillesyrra gått för långt?

Jag sitter jusst nu hemma hos Agnes och min lillesyrra vill inte att jag ska komma hem. Så hon börjar smsa med Agnes så jag ska stanna så länge här som möjligt.

Filippa: Får Matilda äta hos er?
Agnes: Jaa såklart hon får :) Vadårå?
Filippa: För hon visste inte vart hon skulle äta jag pratar med henne på msn.
Agnes: Aha okeej :)
Filippa: O Matilda e juh så där blyg av sig så hon vågade inte fråga så hon bad mej fråga haha (det hade jag inte)
Agnes:hahhahahahahahaha jag skrattar
Filippa: Men det e synd att hon alltid ska vara så blyg men du äter väl så mkt så e det verkligen säkert att det finns mat till henne?
Agnes: Haha nejdå mina föräldrar är vana att köpa mkt mat haha
Filippa: Haha okej

Haha känns lite skumt att min lillesyrra bestämmer vart jag ska äta. O

Nudelwook

Jusst nu mår jag väldigt illa! Agnes har lagat sin specialare, nudelwook. Allt som Agnes lagar tycker jag inte om. Men idag gick det faktiskt ner. Om det inte skulle vara av all olja skulle det faktiskt vart gott! Det slutade med att hela köket var nedskvätt av hennes wook, och det var tydligen den bästa gången hon hade lagat. Agnes är ingen kock!


AAAAAAAAAAH!

Kommer ni ihåg när jag skrev om killen som sa DAMN hela tiden? här finns det inlägget annars. Jag och Matis satt just och lyssnade på Ken ring- Kelian och då kom jag på en sak: Det är ju hans son som alltid sitter vid min busshållplats och säger damn. Jag ba fett coolt asså.


Allmänbildad, smart och blond?

Passar verkligen allmänbildad, smart och blond ihop? Dom tre orden beskrev klassen mig med idag. Men eftersom jag vet att dom orden passar in på mig kan jag inget annat än att hålla med. Men egentligen är ju orden helt motsatta!

Agnes har fått en livvakt

Agnes som har sina fiender i skolan (Jimmy,Pg och Jesper) har skaffat sig en livvakt/bodyguard. Filip har erbjudit sig att skydda Agnes mot dom eftersom hon tycker att hon har blivit så tjock nu och orkar inte springa ifrån dom. Filip är biff och stark därför passar det utmärkt och han har redan räddat Agnes idag. Jimmy och Pg hoppade på Agnes och började picka på henne på marken. Jag som faktiskt var ovanligt snäll idag bestämde mig för att vara på Agnes sida och gick och hämtade hennes livvakt. Springande kommer Filip med sina hjälpredor Cristopher och Marwin och räddar henne. Agnes skoldagar är nu räddade framöver!

Kk=Klappkören

Felicia har tyvärr inte slutat att sjunga om allt än, men jag och Agnes försöker få henne att sluta. Men nu har hon hittat en ny sak att fördröja sin tid med. Klappa händerna. Det här tycker Agnes är extremt pinsammt och jag får ont i mina öron. Men igår kom vi på klappkören! Det är vårt nya alias och vi var riktigt grymma.

Här kommer en bild på oss i klappkören


Hjälp!

Jag vägde mig nyss och jag har gått upp 5 kilo!! på typ en månad:o Okeej jag förstår att ni kanske inte är så inresserade av min vikt men så ni vet så är jag medveten om att jag har blivit tjockare på sista tiden, så säg åt mig om ni ser att jag äter godis eller nått sånt. Annars kommer jag behöva köpa nya kläder och det har jag inte råd med jusst nu, den ekonomiska krisen har faktiskt börjat drabba mig. 
Jag vet att jag skulle ha lyssnat på er jimmy, jesper ocg pg när ni sa att ni tyckte jag började bli tjock, jag ska lägga ifrån mig chokladen som jag äter på nu...

//en lite större Agnes

Veckans kändis/bästa/sämsta

Jag fortsätter som diktator den här veckan också eftersom Matis inte har tillgång till dator den här veckan.

Veckans kändis: Kanye West

Som har gjort två sjukt bra låtar på sista tiden, det tycker iaf jag, Matis, Vends och Felicia:)


 

Veckans sämsta: jag
För att jag klippte av håret, jag ångrar de typ sjuttioelva gånger om dan

Veckans bästa: min och Matis nya dektektivbyrå
Den är fett bäst haha. Vi vet allt om alla eftersom vi har så bra kontakter, bla. Johan hehe. Så va snäll mot oss, för vi kan veta dina innerst hemligheter...
Hahahaha

//Agnes


Så fel det kan bli...

Det är en tjej i våran skola som bara är såååååååå ful, och nu har hon klippt sig också och det var hur skummt som hellst för håret är helt lila/rött och typ 2 cm långt och står ut i konstiga lockar på något sätt och luggen är jättetjock och jättekort och står också rakt ut :S det är inte fint. Och somom det inte kunde bli värre så har hon stora kallröda kinder också.

ojoj //Agnes

Kort hår

Hej alla igår klippte jag av mitt långa hår, vilket jag kanske ångrar lite idag, men jag ser helt okeej ut faktiskt. typ alla blev jättechockade över att jag klippte det helt själv, men jag har faktiskt klippt mitt hår själv i typ ett år nu. eftersom ingen har märkt det så måste jag ju alltså vara ganska bra på att klippa mig själv:p Jag skulle kunna lägga upp en bild på mej själv... men det orkar jag inte, och sen har jag ingen kamera i närheten och ingen usb sladd heller för jag är i skolan nu. Jag blev färdig med min bilduppgift på 5 min, jag fattar verkligen inte varför alla lägger ner så mycket tid på att fylla i några rutor med rätt färg, asså det gör inget om det kommer lite färg utanför linjerna.

en korthårig Agnes:)

Felicia <3


Jag vill bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig!

RSS 2.0