Fredagskväll

Fredagskvällen spenderade jag med Vendela. Tanken var att vi skulle kolla på film och sen skulle jag hem, men det slutade med att jag sov över där :)
Först svulla vi popcorn och kollade på en deprimerande film! Sen drog vi ut, vi gick in på träffen där alla andra var! Vi kom ju ganska sent så vi han inte vara där speciellt länge innan det stängde.
Sen drog Jimmy ner mig i snön, jippie jag blev blöt!
Sen efter att tag så gick vi hem igen och satte oss framför datan och drev lite x) Men vi la oss i hennes gästrum och pratade, eller nja Vendela pratade inte med mig utan i telefon i 2timmar så jag fick spendera min tid med att lyssna och höra när Vendela pratade på om allt och inget och smsa.
Tillslut hade hon pratat färdigt men då var hon på flummhumör (som vanligt) Tillsist somnade vi och min mobil dog :'(

Lördagslåt


DIF-RBK

DIF vann tillslut! Med 4-3 efter over time :)


Yes!

På tal om ingenting så är det made in sweden idag, det är ganska roligt haha

Onsdagslåt!

Hej hej! Onsdag igen haha inte för att jag bryr mig men ändå haha. Tänkte att jag lägger ut en låt nu, så man får någon uppmuntran under dessa astråkiga skit tider med prov och allt. Asså musik kan verkligen få mig på bra humör, spelar ingen roll vad för musik men nån bara.
                               

Tandställning

Jag var hos tandläkaren i fredags, så i Mars kommer jag få tandställning. Jag blev inte så överlycklig men jag kommer ju få fina tänder sen :) Nanna har redan börjat kalla mig för Doris för att jag ska bli van. Men jag lurade Agnes och så att jag skulle få en sån tandställning som Darla hade i Hitta nemo. Det trodde den osmarta ungen på!


jag träffade stenen :o

Felicia känn dig saknad, vi får panik eftersom du måste bli frisk tills på fredag!
Igår var Vendela hos mig och vi flummade och svullade. Vi ringde till Agnes för vi behövde prata om en liten sak men då kom jag på den geniala saken att jag och vendela tog en varsin telefon, för då kunde vi båda prata samtidigt utan högtalare. Ibland är jag faktiskt smart! Sen tippsade Agnes oss att kolla på ett program som hett Player, men det var ju bara alkolister i det så det var inge bra tyckte vi så vi drog till Stallet istället. Jag hade mamma mu, så rolig häst ;D

Idag hade dom fixad vikarie så vi hade vanligt schema, suck! Men på fredag ska vi ha bombdagen, spännande (; haha.
Kollade på Felicias blogg och hittade en rolig sak här. Jag kan medge att jag inte var så smart!


Krya på er<3

NU FÅR NI BLI FRISKA ISSA OCH FELICIA!


Det är bara att le och skratta

Issa la in min video när jag är i isvaken på youtube,Hahaha min isstav fastnade så jag fick panik och försökte komma upp med en men det gick inte så bra ;)

WOOOHOOOO!!!

Shiiiit det har var precis vad jag behövde nu, jag läste precis att det blir en TWILIGHT 2 !!! asså fatta vad grymt! Den kommer heta NEW MOON, och har fortfarande Robert Pattinson och Kristen Stewart i huvudrollerna. Filmen kommer förhoppningsvis att ha sverigepremiär 20 november 2009, så den dagen kommer jag inte att vara tillgänglig för annat än biobesök :D
Ha det naaaaaaaaaaaaaajs // den bästa

9.10-11.00

Alla lärare var sjuka så vi fck sluta 11.00. Skönt! Nu ska jag snart åka till Handen och möta Nanna och sen åka till Monia :)

Ha det bra!


Trött

Heej, nu kom jag precis hem från gymmet där jag hade dansaerobics. Det kändes i armarna idag att jag hade styrketräning igår...(aj) på dansen var också en i klassen och min syslöjdslärare. Syslöjdsläraren var fan bra och jag hängde typ med i hälften. Om du har provat dansaerobics någon gång förstår du var jag menar. Jag blev lite rädd för Fernando som var ledare för han skrek åt oss på spanska hela tiden, och nu är jag typ döv för musiken bultade i huvudet. Hmm... undrar om jag vågar gå tillbaka dit igen hahahah. Om några veckor ska vi ju göra våra egna idrottslektioner med en musikuppvärming till, jag kommer köra så hårt att klassen kommer be på knä om att få vila, men jag skonar ingen för jag vet på ett ungefär vart gränsen går innan man dör, så chilla och lita på mig.

Godmorgon

Hej hopp! just nu har jag lite ont i fingret för Felicias tjocka katt hälsada mig godmorgon genom att bita mig, fast de gör inte så ont men det lät roligare så :D
Igår hade vi tjejkväll med Felicia, Matilda, Vendela och rebecca. Men rebecca sov tyvärr inte över. Tjejkvällen började klockan 19:00 och sen somnade vi 06:01 (förutom felicia som deckade ihop en halvtimme innan, hon missade inte så mycket). Någonstans mellan kl 23:00 och 02:00 var jag väldigt flummig och jag bara låg och skrattade, då var det roligt... sen pratade vi med felicias kompis Kevin, vääääääääldigt länge kan tilläggas, puss på han. Om ni vill veta mer exakt vad vi gjorde så hänvisar jag er till kära Felicias ( felaisijas.blogg.se )blogg, för nu orkar jag inte skriva längre, nu ska vi äta frukost Felicia.    

Div vann igen

Så var man på hovet igen och hejade fram DIF till en vinst till
Vi vann med 2-1 och gör segermålet när det är 1,57 min kvar.
Kolla draget.

http://www.difhockey.se/videoflash.php?video=20090124&news=5498

DIF Forever


Idag har jag "badat" isvak!

Det har vart så mycket med skolan den senaste tiden så jag har inte haft tid att skriva här.

Idag började vi att kolla på Hotell Rwanda, den var ganska lång men Felicia hade köpt chips och hallonsoda, jättegott att blanda med tandkrämssmak.
När filmen var slut hade vi håltimme i 2 och hen halv timme. Jag Felicia och Agnes gick hem till Jimmy, där hände det inte så mycket.

Kl 13:00 skule vi vara nere i Alby friluftsgård och bada isvak, dom flesta bangade medn jag, Felicia och Issa vi skulle hoppa i. Vi kom ner precis när den första hade hoppat i. Alla var överens om att det var kallt. Först hoppade Issa och sen Felicia, sen var de min tur. När jag hade doppat mig och skulle dra mig upp fick jag bara ut en pick så jag fick lite panik eftersom jag inte kom upp med en picksak. Men dom drog in mig så jag kom upp tillslut. Då blev det kallt! Sen sprang jag till bastun pch det var inte ens varmt.
Jag trodde det skulle vara kalare i vattnet men det var faktiskt ganska roligt, tycker alla borde testa ;D

När jag hade blivit varm drog jag till Monia och värmde mig i hennes björnpäls!

Nu har det precia varit DIF- Frölunda. Djurgården vann med 2-1, så jag är glad som vanligt! Får se om jag orkar med en matchanalys senare, det tar en stund och efetrsom jag pluggar så är det tveksamt att jag har tid.

 
Visst ser jag glad ut?! *plums*



Hmm...

Hmm jag skulle skriva något men jag glömde bort vad...

GRATTIS FELICIA!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


super-kalas

Felicia och jag var lektanter idag. Bilder och händelser finns här
Jag och Felicia hade båda det välldigt roligt!


rubrik...?

Nu ligger jag i sängen och försöker skriva klart mina So-texter. Det går ganska bra! Snart ska jag åka till Felicia för att förbereda barnkalaset! Vi ska leka och ha fiskdamm kommer nog bli ganska roligt för det var länge sen jag var på ett barnkalas med bara massa barn.

In the end- Linkin Park

It starts with one thing
I don't know why
It doesn't even matter how hard you try keep that in mind
I designed this rhyme
To explain in due time
All I know
Time is a valuable thing
Watch it fly by as the pendulum swings
Watch it count down to the end of the day
The clock ticks life away
It's so unreal
Didn't look out below
Watch the time go right out the window
Trying to hold on, but didn't even know
Wasted it all just to watch you go
I kept everything inside and even though I tried, it all fell apart
What it meant to me will eventually be a memory of a time when

I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

One thing, I don't know why
It doesn�t even matter how hard you try, keep that in mind
I designed this rhyme, to explain in due time
I tried so hard
In spite of the way you were mocking me
Acting like I was part of your property
Remembering all the times you fought with me
I'm surprised it got so (far)
Things aren't the way they were before
You wouldn't even recognize me anymore
Not that you knew me back then
But it all comes back to me (in the end)
You kept everything inside and even though I tried, it all fell apart
What it meant to me will eventually be a memory of a time when I

Chorus

I've put my trust in you
Pushed as far as I can go
And for all this
There's only one thing you should know

Chorus 

Barnkalas

Felicia smsade mig just och frågade om jag kan vara med på Emmas fördelsedagskalas imorgon bitti, självklart sa jag ja, så imorgon kl 13:00 ska jag vara hos Felicia med massa små barn!

dif-modo

Tänk att jag alltid ska träffa psykfall på bussen, idag kom två turkar. Ena var riktigt störd! Trodde han skulle sno min iPod, men nej han skulle bara sätta handen framför mitt ansikte och stå och peka, så jag satte mig fram i bussen då kommer han och säger: du är snäll. Sen går han av och står och stirrar precis utanför bussen. Störd unge, han sa att han var psykisk sjuk till mig, tror på han!

Annars idag har jag vart Med Nanna och Monia på förmiddan, vi sprutade Monia och sen åkte vi till Hööks i kungens kurva och bytte ett täcke. Roligt att träffa Nanna igen, det kändes som ett tag sen.

Sen var det dif-modo i hovet och jag var självklart där. Vi har spurtkortet så fi kan se dom 7 sista matcherna, nästa på lördag mot brynäs.

Första perioden började sjukt bra för djurgårdens del och efter 9 minuter jubblar nästan ett helt fullsatt Hovet efter att David Printz sätter 1-0. I 14 minuten får Dif powerplay och Niklas Anger sätter 2-0. Första perioden äger dif spelet och värkligen kämpar!

I andra perioden går det sämmre för djurgårdens del. Men vi lyckas ända sätta dit pucken i mål efter 3 minuter, 3-0. Men sedan gör Modo 3-1. Tog en stund innan målet blev giltigt för att vissa ansåg att det var hög klubba på en modospelare. Då känns det som dif slutar kämpa och modo tar över spelet och lyckas även göra 3-2.

I tredje perioden blir djurgården sig lik och i 4 minuten gör David Printz sitt andra mål i matchen och ställningen blir 4-2. Sen i 12 minuten blir det spel 5 mot 4 och och Timmy Pettersson sätter 5-2. I 15 minuten gör Modo 5-3.

Skönt med en till vinst, det behövs!
" förevigt dif"


En till lördagslåt!


Lördagslåt!


Kalasfin :D

Hej på er! Idag är det Födelsedagskalas för lillebror som fyller tonåring. Jag kommer som vanligt vara festens mittpunkt och kvällens snyggaste, eller.... om jag hade vetat hur man får in bilderna från kameran till datorn så hade jag självklart laggt upp en bild på snygga jag, men det är ännu lite för avancerat för mig.. Nu är det bara en kvart kvar tills alla kommer, då ska jag ätaaaaaaaaaaa.
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att skapa en egen gubbe på guitar hero, hon är asball! Jag har lite problem med tatueringarna för jag vill ha alla men de får inte plats hahah. Annars så har jag suttit framför spegeln hela dagen och exprimenterat lite, jag är mycket nöjd med mitt utseénde i nuläget. Nyss målde jag naglarna: nedre halvan av nageln blev chockgrön och övre halvan chockrosa= asgrymt. Sen har jag ju såklart blivit avundsjuk på lillebrors nya mobil som han kom hem med idag, den är TUSEN gånger intressantare en min, men det förstås när jag fick min så var ju alla andra avunsjuka på mig och jag skulle inte byta min lilla älskling mot någon annan mobil i världen, förutom lillerbrors möjligtvis...
Ha en bra lördag :D 

2-3 månader kvar <3


Monias skugga, vadå dräktig? :)


DIF VANN

Djurgården vann med 2-1, jag är glad!


:D

Matis skrev liiiite fel förut för i sms:et  skrev jag "Tarragof, jag bantar by the way" och det var inte utan logik eller mening för jag skulle egentligen bara skriva "varsågod" men det blev tarragof ist för varsågod är tydligen inte inlagt i ordlistan i någons mobil, vi testade fakiskt på några andra mobiler. Och sen så skrev jag jag bantar för jag hade skrivit det dagen innan till samma person för att skoja lite, hahha och den personen trodde på det hahah, så jag tänkte jag skriver det igen på tal om ingenting hahahha. Jag är ju bra på att komma på saker på tal om ingenting haah så därför blev det by the way också hahah så där har ni meningen med sms:et haha fast logik... haha DET kanske det inte fanns någon av kom jag på, men det gör det ju i få saker som jag gör :D


RIP 2005-2009

Jusst nu är det paus i matchen och då vill jag sörja det alldra bästa programmet som någonsin uppfunnit på denna jord. Jag tror mina närmaste vet vilket jag syftar på. Nämligen PRISON BREAK! Någon som har undgått att jag är galen i prison break och wentie?! Filmteamet vill att det ska sluta bra och inte gräva allt ner djupare i sanden. Jag kommer gråta på det alldra sista avsnittet. Jag lovar!


upptagen

Kom hem för ett tag sen från Monia, jag red barbacka och Monia var glad :) Hon är värkligen tjock nu men vi skrittade på,på volten under stjärnhimlen, myyyyyyyys

När jag kom hem började DIF-SAIK så jag fastnade där och jusst nu står det 1-0 till dif. Andra perioden tog precis slut. Spänningen ökar hela tiden! Återkommer sen hur matchen slutar.

GÅRDAGENS BÄSTA: Agnes sms från Feicias mobil  " Taeeagof, by the way, jag bantar"  helt utan logik och mening.
GÅRDAGENS JOBBIGASTE: Matteprovet, vet att jag har ett rätt iallafall :D

?

Hej, nu när matis har skrivit om jesutanten så orkar inte jag göra det haha vad mer finns att skriva om det liksom?? Sorry för att jag inte har skrivit på länge, men jag har helt enkelt inte orkat göra det. Jag vet inte ens vad jag ska skriva nu :s jag bara började på något... om typ en kvart är klockan 17:17 då kan jag önska min något, hmm kanske önskar att jag kommer på något att skriva om eller att jag blir pigg så jag slutar vara så lättirreterad...

VARNING för jesuskvinnan!

Vet ni vem jesuskvinnan är? Hon går runt i stan och skriker ut ord om Jesus och allt möjligt, jag kommer till henne senare i inlägget. 

Efter skolan drog jag, Agnes ch Felicia in till stan vi skulle göra våran "plan". Planen misslyckades eftersom vi inte träffade någon snygg kille.
Vi började med att åka in till Odenplan för att leta där men efter en runda där och ett besök på burger kings toalett åkte vi vidare in till Hötorget, där gick vi runt och skrattade tills Felicia hör en röst skrika och Felica ville gå och se vilka det var som skrek. Jag trodde bara det var dom som förskte sälja frukt/grönsaker/blommer på hötorget som försökte rea ut sina varer som vanligt. Men då ser vi en tant som går runt och skriker om Kristi Jesus. Vi började skratta lite vilket vi tror hon såg. Men vi gick mot det hållet vi skulle och hon går efter. Vi märker efter en stund att hon går någon meter efter oss och skriker att Ungdommar inte ska vara på stan och att vi tydligen är nasizter som vi absolut INTE är. Vet inte varför hon trodde det men då tänker Agnes att hon följer efter oss så hon gick åt ett annat hål. Då tar jesuskvinan ut händerna som hon tänker strypa Agnes och Agnes bir livrädd. Kvinnan är jättesnabb men när hon ser att Agnes blev rädd började hon skratta jätteläskigt. Agnes hoppar ner på rulltrapperna till MQ och kvinnan tänker "ge sig på" mig och Felicia. Vi hade inte gjort någonting kvinnan är bara sjuk i huvudet. Felicia springer ner tilll MQ också och kvinnan närmar sig mer och mer och jag blir rädd och följer efter dom andra, jag vill ju inte stå själv med henne där uppe :S 
Eftter ett tag gick vi upp till gatan och tanten var borta, vi promenerar upp och Agnes ser City kyrkan och säger att hon kommer säkert där ifrån. Vi skrattar lite och försöker glömma vad vi precis upplevt men då hör vi henne stå och skrika och hon ser oss och skriker att Satan är efter oss och nånting med att vi ska dö eller nånting liknande, så vi beger oss iväg därifrån och går in på mc'donalds där Felicia bjöd oss på glass.
Vi kände oss trygga för här skulle hon inte kunna hitta oss eller gå in. Men efetr kanske 20 minuter så säger Felicia att hon är här! Jag tror att hon skojjar men ser henne nu inne på mc'donalds så på tre sekunder är vi ute från donken fort som fan och springer till Tunnelbanan så vi åker till Medborgarplatsen. ME där hände inget roligt så vi åkte till Slussen där jag höll på och somna eftersom Agnes skulle prova alla jackor. Sen gick vi in på HM och det var ta 2 betala fr 1 så Agnes köpte 3 plagg pch jag en guldig kofta. När klockan är lite över 7 tycker vi att det inte finns något mer att göra så vi åker hem istället. En sjukt rolig dag, mycket spännande som hände oss och när vi pratade om det tyckte folk att vi var sjuka i huvudet och skrattade men om dom sklle vart där skulle dom också blivit rädda!

skola/ridning

Har kommit hem från Stallet nu, jag red Mamma Mia som äve kallas Mamma mu. Inte så många gillar henne välldigt speciell, mmen hon var så jävla rolig! Bockade och höll på :) Min nya favvo. I stallet flummade jag med Vendela som vanligt, hahah vi kan värkligen ha så roligt, fast idag pratade vi allvar kom jag på.

Idag i skolan hade vi 4 lektioner innan lunch vilket betyder "HUUUUUNGRIG" men Agnes köpte bananer som vi fick. Efter lunche fick vi sluta för att gå hem och plugga till matteprovet som är imorgon. Jag satt och pratade/skrattade på bussen med Filip och Marwin om ormar och hur tjock jag är, bara jag och killarna som förstår efter en sak som jag sa i sexan som dom håller på fortfarande. Sen var det plugg och snart ska jag sova för jag är trött. Naaaaatti!


back in school

Idag har vart en skööön dag i skolan två lektioner utan lärare vilket menas med flumm! Jag, Agnes och Felica kom på en plaan! Det slutade med att jag råkade såga fel så Felicia och jag dog i trappan av skratt. Det blev även vårat motto. Fick reda att vi ska bada isvak nästa torsdag det ska bli ehh kallt?!

Sen åkte jag till Monia och fixade först allt, hon har fått halm nu och det är sååååå myssigt! Sen red jag barbacka och jjag prövade trava lite och jag rammlade inte av. Men sen ser Monia något "läskigt" och jag glider av och landar i den största vattenpölen! Så jag har fått simmat, men jag är ändå nöjd över vad vi åstadkom med tanken på att att hon är beräknad att föla 17 april, så hon är big mama nu! Sen skulle jag på dif-linköping i hovet men så blev det inte så jag och pappa kollade på matchen på tv. Så jävla skönt med seger, 5-1 mot Linköping som ligger först i elitserien. Dif kunde leka med pucken tillslut och Linköping var chanslösa. Först ligger dif under in i andra perioden men efter 24 sekunder eller något Gjorde djurgården 2 mål och det står 2-1 sen sätter Bemberg en straff och ojojoj vad djurgården är bra! Ska till Hovet på lördag när dom spelar den superviktigamatchen mot Modo, see you there? ;)


LA ink ikväll!!!!!!!!!<3

Ikväll är det LA ink. För er som är liiiiiiite efter(och störda) så är det Kat von D från Miami ink som öppnar en ny studio i LA. Eftersom hon blev utslängd från miami ink av Ami så flyttar hon till sin hemstad LA för att bygga en helt ny studio med ett nytt team, en i teamet är hennes bästa kompis vad-hon-nu-hette och vi tror att hennes andra kompis, som har tatueringar i hela ansiktet, också är med hihi han är lite skum så det skulle vara roligt om han var med. Vi tror att LA ink kommer bli ännu bättre än Miami ink. Glöm inte discovery kl 22.00-00.00 ikväll.

Kändisar

Jag och Matis kommer från och med nu att mäta tempraturen på olika kändisar varje vecka. En kommer vara superhet och en kommer vara iskall. Vem det blir får ni se varje vecka, ni kan komentera och berätta vad ni tycker om beslutet vem som blev veckans kändis.  Ha en bra hjärntvättarda :D


skolan

Nu sitter vi här i skolan jag håller på och skriver om Japan under andra världskriget och om hela Asien vad dom hade för roll i kriget. Någon som är bra på det och vill hjälpa mig någon dag?  
Snart är det lunch och jag är huuuuuuuuungrig!

top 5 för denna vecka :)

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej alla, haft ett dåligt jullov? Synd för er. Jag har haft ett jättebra jullov = sovit 75 % av det, så nu är jag laddad för nya tag i hjärntvättarlägret :) 
Här är veckans lista:

Veckans låt:
Human- The killers
We cry- The script
The man who can´t be moved- The script
Single ladys- Beyoncé
NY! Superhuman- Cris Brown

Veckans tv-serie:
Ugly Betty
Ghost whisper
Prison break
NY! Heroes
NY! 24

Veckans film:
Twilight
Madagaskar 2
NY! 27 Dresses 
NY! Angel
NY! LasseMajas dakektivbyrå- Kamelontens hemlighet

Den här veckan blev det inte så jättebra filmer men de flesta, om inte alla, röstar ju på Twilight iaf. Men nu i januari är det ju ganska många biopremiärer så det kommer komma bättre filmer på listan. Glöm inte att rösta :D

brunbjörnen monia<3

     
   
Monia skakade av min fina ponnyfläta!

när jag vaknade så var jag inte trött! första gången i världshistorien för mig tror jag!
Skolan var sköön, slutade vid kvart i 1för vår lärare är i Thailand. Sen drog jag till tjockisMonia hon var så söööt idag. Jag frågade Nanna om jag kunde skritta på henne idag på volten eftersom det låg snö där. Så då kom vi fram till att jag skulle prova skritta barbacka men Nanna sa håll i dig, Monia har ju inte blivit riden på ett tag och förra gången Nanna red barbacka ramla hon av Hahahahahah där fick du! Nej förlåt Nanna nu var jag dumm ;) Men Monia var så lugn så så vi mysste ute i snön. Vi såg ut som två snögubbar eftersom det snöade ganska mycket men Monia lufsade på som den björn hon är ;) Sen "lekte" vi i boxen och Monia ville bli kliad och då blev hon vild av gladhet :D
Fick jusst reda på att Vi ska nog på Dif - Modo med pappa och dom två andra matcherna helgerna efter för pappa kunde inte välja en, för alla var så viktiga, men det är ju bra!
Imorgon ska jag försöka beställa min telefon efter att pappa har ringt till mediamarket. Nu ska jag skriva klart min trååååkiga novell.

Slut på rubriker :P

sorry för tråkig rubrik men det finns inga rubriker kvar på resultaten för veckas top 5 som jag skriver varje vecka så, slut med rubriker. här ar iaf resultaten: 

Veckans film:
1. Twilight (3)
2. Madagaskar 2 (1)

Åkte ut:
Horton (0)
Yes-man (0)
Sagan om ringen (0)

Veckans tv-serie:
1. Prison break (1)
Ugly Betty (1)
Ghost whisper (1)

Åkte ut:
House (0)
top model (0)

Veckans låt:
1. The man who can´t be moved- The Script (1)
We cry- The Script (1)
Single ladys- Beyoncé (1)
Human- The killers (1)

Åkte ut:
Handlake village- Takida (0)

Tack till "alla" er som röstade hahahah samanlagt 5 personer tack igen hahahah. ni som inte röstade får en chans ikväll eller imorgon kväll när nya listan kommer, beroende på hut fort jag kommer på nya filmer:)

<3

Jag kommer sova skönast inatt med mitt nya bäddset som jag fick av pappa i födelsedagspresent!


stjärnor på is

Hahahah precis som i rubriken var Jag, Agnes och Anton (=Agnes lillebrorsa). Vi bestämde oss för att gå ner till ishallen och åka skridskor. Inge skridskoåkning på sjöar här inte, jag är rädd för "plums" efter att ha sätt för många filmer där alla drunknar som åker skridskor.
Ja det gick väll sådär för mig, man fick ganska ont i fötterna av skridskorna och jag rammlade bara två gånger, rekord? Men vi for runt och lekte kull och hade det roligt och avslutade med att slänga in Anton i sargen (han ville det). På vägen hem såg vi en älg med två kalvar och med en pappa som jagar så är jag ganska vann med "vilda djur" och vet ganska mycket om dom. Jag tog det lugnt och kollade på älgarna som stog mitt i vägen och hade stannat hela trafiken. Agnes och Anton var så rädda så dom sprang och blev sura på mig för att jag stog kvar. Bara man inte kommer mellan mamman och kalvarna eller för nära kalvarna så attackerar inte mamman och då kan man vara lugn. Jag stog och skrattade åt dom andra som var jätterädda och hade försvunnit upp på en väg. Men sen gick älgarna äntligen och vi kunde gå hem.


Filmdag:)

Hej hopp! Idag ska jag och Matis tillbringa våran sista lovdag framför datan eller tv:n och kolla på film. Vi har suttit en filt framför fönstret, så det blir riktigt mörkt :) Vi har precis kollat klart på twilight :D Minsta lillebror var såklart med eftersom vi är barnvakt idag :/ han tyckte att filmen var sådär, men det är klart den är ju från 15 år så han kanske inte förstod allt precis. Matis förstod lite mer av filmen nu eftersom hon har fyllt 15, hon var ju bara 14 år och 356 dagar sist vi såg den :) Nu har vi inte tid att sitta här längre för vi ska kolla på fler filmer och spela guitar hero!


HATA CANADENSARE

Vi sitter här och jag fick precis höra från Lina att Canada har skappat en grupp på facebook "we hate Jacob Markström" alltså sveriges JVM målvakt. Dom är bara avundsjuka för att inte deras målvakt är lika bra, hata canada! JAcob Markström , bästa målvskten i hela turneringen!

Guitar hero nördaaaaaar

Det är precis vad vi är, eller iaf har blivit. Idag har vi spelat läääääääänge! Vi har tom. gjort en egen andvändare på Agnes ps3. Matilda är läskiga Pandora och Agnes är asgryma Judy Nails, vi är grymma! Egentligen så ska Agns sjunga (På HARD)men vi väntar med det tills senare hahah sparar det bästa till sist liksom hahhahah  så än så längen spelar Agnes trummor på EASY och det går inte så bra :S Matilda spelar gitarr på HARD och kan nästan på EXPERT, snacka om känsla haahaah  vi är det bästa bandet ever men vi ska inte plåga er genom att lägga ut någon video på när vi spelar som alla ärketöntar gör, Schysst va!!? hej hopp ha de bra. 

joddeladihoooooe

Inatt satt jag uppe med Pappa och kollade på JVM finalen, väääärsta tempot som pappa säger att det är nästan roligare att kolla på juniorerna än dom stora för juniorna tacklas mer och har ett högre tempo. Hahahha och det fick man ju se massar av.

Jag har inte sovit myckeet inatt eftersom jag skulle träffa Nanna i handen 12:08 och matchen slutrade runt 4 inatt. Ja och eftersom det är röd dag så var det ju 824 man fick ta. För er som inte vet hur lång tid det tar så kan jag säga att man är framme dagen därpå! Man åker liksom på cyckelvägar. Jag och Nanna åkte och köpte B-vitamin så Monia blir sig själv igen och får ett mycket jämnare humör. Jag gav förslag till Nanna att Monia kanske var schitzofren efetrsom hon ändrar sitt temprament välldigt lätt, men det trodde inte Nanna.
Vi hämtade Monia fånia och gick till ridhuset idag var hon inte fånig utan gick och inte stannade, kanske för att jag gick med en stor havrehink framför? Väll inne i ridhuset släppte vi Monia och hon sprang av sig och bockade och flög omkring. Värsta traven hon hade :O! Hon tom hoppade ett litet hinder. Duktig Monia är. Hon och Nanna lekte kul och följa john, hahhaha nu började Agnes att skratta åt John. Jag ska inte berätta här öppet varför hon skrattade. När Monia hade blivit trött så gick vi tillbaka till stallet. Jag blem riktigt imponerad av brunbjörnen Monia.
 
På bussen hem satt en "normal" kille och han hade mp3 lurar i öronen så börjar han lyssna på musik på högsta volymen, och gissa på vad. JODDLING! Och det var inte en låt utanett helt soundtrack. En gång blev det tyst på joddlingen och det var då hans mobil ringde men gissa vad som spelades då. HÅRDROCK. Jag tror han skäms över hans riktiga joddlingsjag. I bakgrunden av allt joddlandet var det dragspelsmusik. Gissa om jag har hört nog med joddling på flera år. Jag ringde Agnes och frågade om jag kunde hoppa av hos henne men jag sa att jag kommer om en "stund" eftersom jag sitter på omvägarnas omvägsbuss. Agnes hade glömt bort att jag skulle komma eftersom det tog så lång tid hahahaha! Men nu sitter vi här, flummiga vid datan som vanligt (;

Det snöar!!

hej hopp, jag satt precis och undrade vad jag skulle skriva om, då tittade jag ut och såg att det snöade!! vad roligt, då ska jag åka pulka imorgon!!!och det ska Matis också göra, tycker jag iaf.

Jepp och sen är det sista dagen att rösta på jullovets topp 5 imorgon, för sen börjar ju hjärntvättarlägret på torsdag :( buhu, jag tror jag ska ha en tyst minut för jullovet ikväll, och den måste Matis vara med på också eftersom  hon ska sova här idag hiahiahia!

från skolavslutningen

Hittade lite bilder från vår parodi från skolavslutningen på Felicias blogg.
 Är vi inte lika Louise, Maria och Annely. Jag tycker jag är jättelik. Som Maria sa: Helt otroligt att du har likadana kläder som Louise.  Jag ska INTE färga mitt hår till svart iallafall.


Issa innan hon klädde ut sig till Psykis, visst är hon sööööt! Hon var så modig att hon sjöng och spelade gitarr för hela skolan, du är min idol! :O

Rebecca som Maggan med sina 80-tals byxor....

Carro var Kati, rätt lika med min afroperuk på

Hahahah sen kom Lina som Classe, jag hll på och garva ihjäl mig åt skogsmulen!

Ja parodin blev välldigt lyckad iallafall som ni kanske har läst och vissa vill att vi ska göra en tvåa till sommaravslutningen, vi får väll se om vi kommer på något.


f <3 m


felicia <3 matilda
En oseriös bild från min födelsedag, jag står vid din sida oavsett vad!

vad skriver folk igentligen?

Jag läste igenom sacos yrkesbok idag när jag hade lite tråkigt som jag fick på gymnasiemässan. Så såg jag att det stog på vetrinär infot. Du bör inte vara alergisk. Nehe? ska man inte? är det hjärndöda som läser den boken eller? Och sen står det bör? Ibland kan man ju undra hahah...


iskallt!

Guuuuuuud vad skönt djurgården vann mot Luleå med 6-2 på bortaplan. Jag är glad!

Jag fryyyyyyyser det är iskallt! Jag har vart hos Monia idag och där var det kaaaaaallt jag höll på och frysa ihjäl fast jag hade underställ och allt det där som man hoppas på ska kunna värma än fast det är svinkallt ute. Nej buuu för kyla om det ska vara kallt kan det isånnafall vara snö tycker jag. Jag har inte lust att gå ut med hundarna heller i det här vädret. Jag vill bara ligga under täcket och kolla på film som jag gjort nästan varje dag på lovet. Nej ge mig sommar säger jag bara! Allt blir så mycket enklare när det är sommar. Det är ljust ganska skönt tex när jag åker efter skolan till Monia då är det mörkt och man ser knappt nånting, haha Nanna vet. Man slipper frysa vilket jag hatar och ofta gör. Nej buurrrrrrrr vad jag hatar kyla! Om jag inte kan sova ska jag göra pappa sälskap och kolla på JVM finalen inatt så vi får väll se.  


Mark in da motherfucking park

Här är djurgårdens målvakt samt juniorlandslagets hockey målvakt. Inte deras första men han är duktig iallafall :) Här är han för tre år sedan då var han 16 år och sökte in till idol. Titta! :D


Jag vill även säga att matchen igår i Junior VM var skitbra, riktigt spänade in till sista minuten!Då stog inte Mark Owuya men Sveriges juniorlag är i final. Den visas natten mellan måndag och tisdag.

matilda is alive!

Ja nu sitter vi här tillsammans. Agnes blev lite förvånad när jag skickade ett sms och frågade om hon fick komma. Hon trodde att jag var död eftersom jag inte hade hört av mig på några dagar. Men tyvärr så levde jag och Agnes fick inte min vackra klänning som är det enda hon ska få om jag dör. Agnes slapp även sjunga på min begravning som hon har lovat, it must  have been love. Nu har vi spelat Guitarhero World tour och det gick njaaa, eftersom Agnes sjöng så man blev döv!

Shopping är bäst :D

Hej hopp alla!  igår var  jag och Felicia och shoppade loss i farsta centrum :D Vi var där i 5 timmar hahah snacka om att aldrig tröttna :) Jag hjärntvättade Felicia i en timme genom att tvinga henne att gå runt och lukta på alla parfymer i alla affärer med mig. Jag köpte Britney spears parfym-midnight fantasy som jag har velat ha länge (2 veckor) i asken fanns också ett läppgans och en body lotion  (som såklart luktar likadant som parfymen) sen köpte jag en gul klänning och en spetsklänning som jag har över den gula = asgrymt!!! Sen köpte jag en ny foundation och mascara :D ja juste vi satt och åt också på McDonalds i 50 minuter hahaha vi letade efter snygga killar, konstiga fjortisar, saijkon, nördar och läskiga emon hahaha det enda vi hittade va två fjortisar, 100 saijkon, 100000 nördar och ett läskit emopar som stod i rulltrappan. sen pratade Felicia om sig själv och jag hjälpte henne att inse att hon faktiskt är jobbig ibland och blir väääääääldigt lätt sur hahahahaha. En rolig dag helt enkelt hahahah.

Jullovets top 5

Hej hopp nu har jag kommit på nya låtar och filmer, greppa tangentbordet och sätt igång att rösta! hahah lät lite töntigt "greppa tangentbordet" ahahah.

Veckans film:
Twilight
Yes-man
Horton
Madagaskar 2
Sagan om ringen

Veckans låt:
The man who can´t be moved- The Script
We cry- The Script
Single ladies- Beyoncé
Handlake village- Takida
Human- The killers

Veckans tv-serie:
Ugly Betty
House
Prison break
Ghost whisper
Top model

Det var svårt att komma på "nya" filmer man jag fick lite hjälp av mina braiiga kompisar, aa och min bror, nöjd Alfred???

Roligt :D

Lite roligt en sen torsdagskväll när man är lite flummig hihi hoho!:D

RSS 2.0