DiF-SAIK

Det känns bara tomt, i vanliga fall skulla man vart glad med ett poäng, men inte nu. Djurgården var tvungna att vinna den här matchen. Den enda chansen nu att dom går till slutspel är att dom andra lagen som fajtas om dom sista slutspelsplatserna förlorar och Djurgården måsta vinna alla. På torsdag är det ravansch. Då måste dom vinna. Dom möter botenlaget Södertälje.

Tänkte ge en liten resumé:
Skottstatistiken i första perioden blev 17-6 men ändå lyckades Skellefteå få in ett pissmål i sjunde minuten. I den andra perioden sätter Skellefteå 0-2 i den elfte minuten. Sen sätter Carl Gustafsson 1-2 i trettonde minuten. Sen i den tredje perioden sätter Jacob Josefsson 2-2 i tolfte minuten. Jacob Josefsson blir även djurgårdens matchens lirare, vilket jag tyckte han värkligen förkänade. Han spelade rikigt bra idag och det gjorde även Carl Gustavsson. 

Matchen slutade 2-2 tyvärr. Och jag stör mig fortfarande på dom störde sären som satt bakom mig och pappa. Dom skulle vara Djurgårdare. Men går man inte på hockey för att stötta fram sitt lag till vinst och för att man tycker det är roligt? Det är det jag anser iallafall. Men dom tyckte Djurgården spelade så dåligt så då började dom heja på Skellefteå istället och sitta och klanka ner på Dif, för dom tyckte det var rätt åt Dif. Men vad är det för stil? Jag och pappa tyckte han var riktigt störd och man kan inte kalla han för en riktig Djurgårdare precis. Publiken ska finnas där för sitt lag både i medgång och motgång.  Det är som i Djurgårdssången med texten "sjung när vi har vinst på gång och sjung när det går snett". Hur skulle det se ut om man ändrade på vilket lag man hejade på bara för att sitt lag gör misstag. Sånt kan jag verkligen störa mig på! 


Karl  Gustafsson #28

IQ test

Haha kolla vad jag hittade...

har du..?

(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x)...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x)...snubblat på en fotboll?
(x)...gett kattmat till en hund?
(x)...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( )....IG på fler än fem prov i rad?
(x) ...sprungit/cycklat på ett litet barn?
(x)...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen

Multiplicera nu ditt resultat med 5



resultat:80
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare..
50-75% du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp


Falungänget

Agnes lyckades få med resan riktigt bra så jag tror inte jag har så mycket mer att tillägga. Kan ju berätta lite mer om Falungänget.

"Bossen": Vi uppfattade aldrig hans namn men var välldigt full och vi tyckte han liknade en stureplansbög. Hade även alldeles för tajta jeans på sig för han var inte så jättesmal.

Philip: Var väll den som var mest "normalast" och minst full. Han var minst och inte så drogad. Han började skratta när han insåg hur gammla vi var och sen när jag och Agnes inte ville dansa med han blev han sur. Vi hade ju "dissat" han.  

"Drogade killen": David som vi uppfattade han som var läskig när man mötte i korridoren. Han var välldigt full och välldigt borta. Han kunde aldrig fästa blicken som en normal människa utan stirrade mest. Ja gissa var. Han var även äldst.

Annars kan man väll säga att resan blev lyckad. Jag och Agnes hade jätteroligt iallafall!

Människor vi kommer att minnas

Det fanns några människor som vi såg typ hela tiden för alla var lite speciella

Falugänget:
"bossen" som gick och drog handen över ryggen på oss hela tiden
"Philip" som var sur på oss 3/4 av resan
"David/Drogkillen" som stirrade läskigt

"Fyllotanten" var full från första till sista stund på båten
"Gubben" påminnde oss om partyt hela tiden
"gammla tanten" Matis bästis
"söta killen" var med sina föräldrar hela tiden
"söta killen nr 2" Matis tyckte inte att han var söt men det tyckte jag
"chinos killarna" vi såg dom hela tiden och jag sa att dom va fett gryma, då blev dom typ rädda haha
"speltöntarna" tjocka, stog vid spelgjejerna hela tiden
"coola killarna" satt stilla i varsin stol under hela partyt men det var fin utsikt för mig och Matis
"Lebbarna" läskiga
"Röda ligan" tre st som hade rött hår, ena tjejen sa att jag hade en fett snygg klänning vilket jag håller med om
"Fjortisarna" tre st som tyckte att dom var bäst, vilket vi motbevisade för dom på 5 min
"Bartendern" som Matis tyckte såg bra ut
"Kakmonstret" vägde typ 450 kg utan överdrift
Och så jag och Matis såklart! ingen kommer nog att glömma oss.

woolie woolie //Agnes

Birka cruises

Hej alla! Nu har vi kommit hem från kryssningen. Vi tar det från början:


Vi= Agnes och Matis


Vi fixade oss iordning hemma hos Agnes, sen tog vi bussen in till slussen. Vid incheckningen väntade vi och familjen på kicki och simon och då kom det en gammal tant och började prata med Matis (inte så ovanligt). Hon berättade att hon hade fått gratis biljetter till kryssningen, och Matis var trevlig som vanligt och småpratade lite med henne. 


Ombord på båten, inne i hytten, fixade vi oss lite till, och hade lite förfest till störande hög musik eftersom alla andra satt och drack läsk nånstans och tråkade. Sen begav vi oss ut på upptäcksfärd. Vi hittade en full kvinna som inte kunde stå. hon tappade sitt glas och Agnes hoppade åt sidan för att inte få vin över hela sig. Agnes tog upp glaset åt henne men hon slängde ner det igen haha. Fett otacksamt.


Sen drack vi cola och flummade lite. efter det åkte vi hiss lite, vilket var mycket roligt eftersom vi såg massa snygga killar då. Sen hade vi fest igen. Det var några killar som sa "dom där tjejerna är mina" till oss, vi kallar dom falugänget, mer om dom senare.

Vid maten satt vi ensamma vid ett bord, det var väldigt skönt förutom att resten av gänget (Agnes mamma, pappa, lillebrorsor, kusin, kicki och simon) ville skämma yt oss totalt genom att sitta och vinka och skåla till oss hela tiden. Det var några konstiga människor som sa att dom blev störda av våran närvaro men dom blev utkastade och sen såg vi dom aldrig igen. juste det var en tjej som hade en turkos lång palljettklänning och machande hårband till. Och den var så ful så att Agnes bara behövde säga "det är inte många som kan bära upp en sån där klänning" när hon gick förbi moahaha. 

Sen bättrade vi på sminket lite och hade fest igen.

Sen satte vi oss i en soffa i en vältrafikerad korridor och fällde små kommentarer om alla som gick förbi. Agnes sa kakor! till alla tjocka som gick förbi, och sen töntar till alla töntar, och sen barnungar till mellanstora barn som tror att dom är stora, och liten till alla småttingar, och coolingar till alla snygga, och pensionärer till pensionärerna. Typ 65% av alla människor var kakor. sen hade Agnes fått kenny starfighter citatet på hjärnan: woolie woolie! så hon sa de till typ alla. Även till den skummaste i falugänget haha, han bara stog helt stilla i korridoren och då hoppde Agnes precis framför honom och skrek woolie woolie! men han bara stog kvar.

Falugänget: 3 stycken 18-20 åriga killar.
Efter ett tag hittade falugänget oss igen och la armen om oss och ville att vi skulle följa med ut och röka men vi stannade inne ist eftersom mamma stog i närheten. 

Det fram en gubbe till oss tyckte att vi skulle gå på partyt sen, han berättade att det var en timme kvar till det så vi tackade och gick. Precis när han försvann började jag skratta för jag tror han ville att alla småflickor skulle komma på partyt av någon anledning...
Han kom och påminde oss om partyt en halvtimme senare och sa att vi bara skulle hålla oss till öl för det fanns många som ville köpa sprit åt oss snygga tjejer enligt honom. vilket han hade rätt i.

På partyt kl 23:30 på våning 10 kom en i falugänget och satte sig med oss. Han hette philip och kom från falun, det är typ det enda vi vet om honom. Vi satt och pratade med honom en stund och han sa att han kunde köpa ut åt oss om vi ville ha något, haha då kom Agnes att tänka på vad gubben hade sagt och sa till Philip att vi bara skulle hålla oss till öl haha. Sen ville Philip att vi skulle dansa med honom men vi dissade honom och det var han sur hela tisdagen för haha.
Det var två lebbar där också och dom strulade, vilket vi önskar att vi hade sluppit se.

Till slut kom vi upp på dansgolvet efter att ha spanat in två killar som var skittåkiga och bara satt kvar på samma stol hela partyt. Av någon anledning så sa vi alltid "neeeeeeeeeeeeeej" när vi såg speltöntarna haha. men sen kom dom och ville dansa med oss (alla ville det) så då gav vi dom en chans men dom var så dåliga så vi vände på oss och dansade själva ist haha.
Vi dansade typ i en timme och sista låten innan det skulle stänga så kom läskiga drogkillen från falugänget och dansade med oss och pratade om massa saker och frågade vad vi gjorde där 
Agnes "antagligen av samma anledning som dig, för att dansa"
han "jaha men vad gör ni här?" (lite trög)  
Agnes "vad gör du själv här?"
han" jag vet inte, typ dansar"
Agnes "okeej precis som jag sa alltså"
han "ja, dansar ni också?"
Agnes "jaaa haha trögo"

Det läskiga med honom var att han stirrade hela tiden utan att egentligen kolla på något både när han var full och när han var nykter så vi kallar honom drogkillen haha för han sa aldrig vad han hette.

Sen vid 2 smög vi in till hytten för att inte väcka någon. Vi borstade tänderna och tog bort sminket sen la vi oss raklånga på sängen och somnade på 5 sekunder.

Det var det väckning 07:30 av någom anledning men vi gick inte upp då för vi hade bara sovit i 4 timmar typ och var helt
megatrötta.
Vid frukosten såg vi falugänget och David som drogkillen tydligen hette stirrade på oss och log lite. Philip var fortfarande sur haha.
Söta killen syntes fortfarande inte till, vi började bli lite oroliga för honom haha han hade inte visat sig på typ 15 timmar.

Sen såg vi Matis bästis, Gammla tanten som vi träffade vid incheckningen hahah.

Nu har jag säkert missat massor men matis kommer med ett till inlägg senare.


Kryssning

Imorgon drar vi på kryssning, see yaa!


La Bounche- Be my lover


Alla som träffat mig senaste tiden vet att den här låten är den enda jag har i mitt huvud just nu.

Galen kul lördag!

Somsagt igår åkte vi coolingar och bowlade först. Felicia fick sin rosa barbapappa i present som hon ville ha. Jag hade ju vart så smart och sagt att hon skulle få den redan.

När vi kom till heron ställde vi oss i kö och skulle komma tillbaka om 30 minuter så vi går till donken och äter glass. När vi kommer tillbaka då hade vårt nummer redan vart, men eftersom vi alla är så söta fick vi bowla ändå.
Felicia ägde, Vendela slängde kloten som tennisbollar, Agnes trodde hon var bättre än vad hon var. Och jag orkade inte bry mig så jag sög. Jag kunde ha storlek 34 i mina bowlingskor, men för att inte vara för mobbad tog jag 35.

Efter bion drog vi hem. Jag och Felicia hade flumm på bussen vi sjöng. Ingen på bussen tyckte det var kul utom oss. Agnes och Vendela satt och lyssnade på musik i mobilen. Eftersom klockan var över 7 kom jag på att Djurgården hade spelat mot Brynäs idag och jag ville värkligen veta hur det gick och min pappa svarade inte på mina sms så vi skrek i bussen om nån visste hur det hade gått men ingen svarade. Men tillslut fick jag veta att dom hade förlorat med 4-2, jag lackade ur och tänkte nästan börja gråta hahaha. Så jag hade en tyst minut! Men den tysta minuten gick inte så bra eftersom jag bara höll på och skratta.

Agnes och Felicia åkte hem till dom för att laga tacos och möta Issa och Becca. Jag och Vendela fortsatte ut mot Strand för att fixa en grej hemma hos hennne. När vi kom tillbaka hade alla ätit. Fett taskigt men eftersom jag och Vendela kan roa oss själva ganska bra så blev vi inte sura.

Efter ett tag drog vi ut, vi gick till donken och träffade lite kul folk. Sen gick vi hem efter ett tag. Jag kan ju säga att jag och Felicia var inte lite flumm. Jag rammlade och slog i mitt huvud, AJ! Vi åpkte även isbana, eller det var inte riktigt meningen men eftersom det var vitt överallt såg man ju inte vart all is var.
Anton stannade kvar hos oss. Agnes däckade välldigt snabbt, i tackt med att Fredrik la sig och slutade att smsa henne. Jag och Vendela hade efterfest i ett hörn och hade  askul. Jag och hon sjöng min nya favoritlåt, La Bounch- Be my lover. Jag älskar Ahhaaayeeehheeey.

Jag blev glad när Felicias nya kompis Stoffe med Loffe och Toffe som hon träffade igår smsade när jag kom på en "smart sak".
-"Det var ju smart" - stog det alltså i smset.
Jag överlycklig skriker : Han skrev att jag var smart! :O
- Men ofta, säger Felicia då
- Jaa jag lovar du kan se själv.
- Men åh det är bara för han inte träffat dig.
Då förstörde hon min lycka.

Här kommer lite bilder:

















Fredag

Igår åkte jag och Agnes in till mammas jobb, hon jobbar på Södersjukhuset. Där skulle vi hämta en lapp. Jag och Agnes kände oss ganska vilse, så när vi skulle åka hem hittade vi en rullstolsparkering. Där ville Agnes ha rullstolsrace men eftersom jag inte ville skämma ut min mamma sa jag nej. Ett roligt skämt var  när jag bah hmm, undra vart den där dörren går till. Då säger Agnes det är dörren till andra våningen. Och på andra våningen är akutmottagning för våldtagna kvinnor. Usch, igentligen var ju det inte kul men vi var så flumm.

Sen får vi ett sms från Felicia att vi inte behöver komma tillbaka till skolan, för lärarna hade upptäckt dom två personerna i vår klass osm kom packade till skolan. Smart!
Så Felicia åker och möter oss på Gullmars så åker vi och äter glass på donken.

Sen åker jag hem för att städa lite eftersom Agnes och Vendela skulle sova hos mig. Då hittar jag en påse med 700 kronor som jag inte visste fanns. Jag blir överlycklig och ringer mamma om hon vill möta mig vid Skanstull för att köpa en vårjacka med mig.
Så vi åker in och jag kom hem med:
En beighe trenshcoat
Vita knästrumpor
En hög svart kjol
En vit lång T-shirt
En vit tunika

Sen åkte jag till stallet för att hämta Vendela och Agnes så följde dom med mig hem. Vi kollade på Skräckfilm och flummade. Vi gick hem till Felicia och låtsades att AGnes var jättefull, ledsen och dissad. Hon gick på det. Sen gick vi ut och pratade lite med Anton. Jag har ju fortfarande min hosta kvar så jag var inte så pigg..

Men nu sitter jag här hos Agnes med det coola gänget Felicia, Vendela och jag och Agnes. Vi ska åka till Heron city och bowla sen ska vi sova hos Felicia och ha tjejkväll! Ha en bra kväll för det ska jag och mina vänner ha!

DIF-Fbk

I torsdags spelade Djurgården mot Färjestad i Hovet och jag och pappa såg på. Det började uselt! Efter första period stog det 3-0, inte bra! Sen fick jag reda på att Anton den lilla äckliga färjestadaren var där. Men matchen blev bättre och Djurgården lyckades göra 3 mål. Tyvärr slutade matchen 4-3 till Färjestad. Men keep going on, vi ska till slutspel!

Farmor

Jag har fått reda på att min farmor läser den här bloggen, och det är ju roligt :) Så jag ville bara säga att jag älskar dig jättemycket och jag kommer till dig i veckan!

Bondfittor!

haahaha jag ville bara ha eran uppmärksamhet... fast det var faktiskt några i romme som sa det till Issa och Beccan. hahah de är trevliga de där dalmasarna, love them:D
Men jag skulle säga något annat hmm... vad va det nu igen... jag lyssnar på en låt så kanske jag kommer på... Jo juste jag och Matis va me elevrådet (diktaturgänget) på hammarby sjöstadsskola och testade deras mat. De har egen kock och lägger ner 10 kr per tallrik medans vi lägger ner 3,50 kr, och jag vill bara säga till er som tycker att skolmaten är skitdålig att maten där var inte ett dugg bättre, jag tycker snarare att våran 3,50 kronors mat var bättre! så sluta gnäll.

Veckans kändis/ veckans sämsta/veckan bästa

Okeej jag lämnar motvilligt ifrån mig diktaturrollen eftersom Matis sitter här bredvid. Så den här veckan bestämer vi tillsammans  vem som blir veckans kändis, veckans bästa och veckans sämsta (skyll på matis om ni blir missnöjda)

Veckans bästa: Jag jag skyndar mig att publicera innan matis märker nått. men jag är faktiskt värd titeln för jag har varit vaken hela helgen för tjejernas skull och sen drev jag mitt lag till vinnst igår och så gjorde jag ett fett långt inlägg.


Veckans sämsta: Felicia för att hon går och sjunger hela hela hela tiden, det var roligt några dar men nu sjunger hon om seriöst allt. om jag säger typ hej så sjunger hon en låt med hej i, det låter kul men man tröttnar jag lovar hahah.

Veckans kändis: Kenny/Kelly helt klart, han är verkligen veckans snackis. Typ universums skumaste person seriöst, jag skulle bli rädd om jag träffade honom. Vem är liksom transa/bög när den är 15 år?? inte en normal människa iaf, någonting saknas i hans hjärna.
(vi har ingen bild på kenny men vi lägger in en så fort vi får tag på nån)

oj då nu blev det diktatur iaf, du får vara me nästa vecka matis //Agnes

DIF<3


Haha jag måste bara skriva det men Djurgården vann över Timrå igår i Hovet med 4-1. Det var sjukt bra för nu ligger dom på slutspelsplats med 70 poöng och 1 i målskilnad. Haha där får ni får suckers för er som trodde att Djurgården skulle behöva kvala på kvalspelsplatsen. Och ni som köpt biljetter redan mot DIF-Aik. Ni kan glömma det!

Hes/tappat rösten

Igår hade jag tappat rösten helt och kunde knappt prata. Jag tror jag pratade lite för mycket på bussresan, eller för att jag sjöng Alexander kyckling, haha. Det var inge roligt att prata igår eftersom ingen hörde vad jag sa. Så ringde en och frågade eftefr min pappas nummer. Det var ju jättelätt att bli förstodd. Nu ska jag och Agnes snart åka till Hammarby sjöstads skola med elevråden och dom andra får vara kvar i skolan och arbeta. SUCKERS 

Guldfiskarna





Den har jag gjort alldeles själv! Den är som första sida på allas mobiler just nu! Den är så snygg på min och min guldfiskkompis PG (;
Jag gjorde den tom på min mobil, det är respekt!

Niklas<3Kenny/Kelly

hahahaha jag vet att det brir mycket text från min sida idag men jag måste bara säga en sak: idag på hk:n så scickade micke en bild på kenny till Felicias mobil, för er som inte vet så är Kenny transvestit och går i 9.an i mickes och linus skola. Han ser verkligen ut som en tjej! han har lösbröst, vitt långt hår, smink, klackskor, korta tjolar och avrakade ögonbryn som han sedan har målat dit i form av streck, vi misstänker att han vaxar benen också, han förlorade oskulden med en kille och har kille nu som överlevde bilolyckan(han va fett depp när hans kille typ halvt dog när han blev överkörd) Men det roliga är att jag kom på att vi skulle fråga alla om dom trodde att de va en kille eller tjej(alla trodde de va en tjej) sen frågade vi Niklas om han tyckte att Kelly, som han kallar sig, ver snygg hahaha och de tyckte han hahahaa jag höll på att dööö, niklas sprang runt som ett freak när vi sa att de va en kille hahah det kommer jag sent glömma.

//Agnes

Pajtävling

Jag kom på en sak, vi hade matlagningstävling på hk:n idag. Johan var smart och sa att det vinnande laget skulle få en cola var imorron. Smarta Johan utsedde 3 lag som vann, ist för 1= en helvetes massa cola som johan ska bjuda på imorron och dom 3 loserlagen ska få en varsin klubba. Som den otroliga tävlingsmänniska jag är jag bryr mig inte om priset utan att få vinnartiteln är det viktigaste för mig heheh. därför var jag lite missnöjd över en delad förstaplats, för mitt lag var faktiskt snabbast och hade finast på bordet och hade helt perfekt konsistens enligt Johan. men jaja vissa domare är helt puckade.

Min roliga vecka

hej hopp i galopp, nu är jag överdrivet pigg:) jag har inte skrivit på ganska länge och det beror på att jag har varit helt super megatrött under hela förra veckan och en bit in på denna:s men igår gick jag och la mig tidigt, dvs. somnade i soffan tidigt. så nu är jag piggelin igen, back to normal:D min helg har typ sett ut så här:

Fredag: var i skolan och "jobbade flitigt", sen åkte jag till stallet där jag skulle rida snow, trodde jag, men jag fick Rusalka som jag inte ens kan stava till haha så jag var pissförbannad i 3 timmar för det (pms) men det gick ganska bra även fast hon gjorde allt för att kasta av mig.
På kvällen åkte jag och tjejerna in till stan på bio, och när jag kom dit märkte jag att jag bara hade tröja och strumpbyxor på mig, fast tröjan var lång så de va lugnt:) sen sov vendela och matis hos mig, vilket alltid är lika roligt haah.

Lördag: hände inte mycket. drev runt lite bara med Matis och Vendela. sen träffade vi Martin och Jocke och var på väg hem till Martin när Vendelas mamma tyckte att vi skulle hem. Det var bara att vända:( juste vi hälsade på Issa i förbifarten, hon skulle precis gå och lägga sig. Jag hade feta mensvärken som gick över någolunda efter mcdonalds glass:) vi mötte Jimmy, Marcus, elinn och nån annan på väg hem, dom skulle tydligen till Ida:) Pg ville att vi skulle komma hem till honom i stan, men alla fick komma förutom jag så mina snälla vänner stannade med mig ist, tack för det:D Pg och jag passar inte ihop (uttryckt i snälla ord) 

Söndag: vaknade, letade efter mobilen som låg under vendelas säng, åt frukost, åkte och hämtade en grej i stallet. Precis när jag kom hem smsade Fredrik så jag åkte och mötte honom i gullmars:) sen åkte vi hem till mig och åt glass, pratade, kolla tv och så, jag hade inte sovit på hela helgen och var astrött så jag var inte mitt vanliga knäppa, galna hyperaktiva jag, hoppas jag dög endå Fredrik:D
Sen åkte jag och mamma och köpte matsäck för rommeresan. Vi hämtade Alfred från fotbollen i tyresöhallen på samma gång. Det är alltid lika roligt att stå och vänta på honom eftersom P93orna tränar precis efter honom:Dhehe. När vi stog där och väntade sa mamma; Är inte det där Jocke Hage?(vi gick i samma klass förut) -Jag hade aldrig kännt igen honom nu om jag inte visste att det va han.
jag- vart då?
Mamma- där i svart tröja
jag-eh???? för jag kollar på killen i svart tröja och han är mörkhyad med rastaflätor.
Mamma- (ser min blick och börjar asgarva) inte han haah, den andra i svart tröja
jag- JAHA hahahaaha

För er som vill veta så var det inte jocke, trotts att jag tror jag ser honom hela tiden enligt mina kompisar

Måndag: uppstigning 05: 20 (lite för sent) åkte 05:35 = jag hann: borsta håret, platta luggen, klä på mig, ta på mig jackan och virra runt lite. Jag hann inte: gå upp i min vanliga långsamm takt, sminka mig, platta håret, äta frukost och sätta upp håret.
Jag fixade så jag, matis och felicia fick platserna längst fram, där väggarna egentligen bara va ett enda stort fönster:) vi hade 2 egna tv och massa utrymme och en stol extra:) som vi fick behålla till halva ditresan för sen kom Pg, jimmy, anton och nicklas och satte sig där (en aning trångt). Jag lyssnade på musik och smsade ett tag men det var ju inte lugnt i 5 minuter hos oss så jag gav upp och va lite social ist. Jimmy kom på värsta supergänget: Han, Jag och Jesper, vi skulle ha ihjäl varandra efter en vecka eller mindre, Jag säger välkommen till Pg som också kan få vara me. We fit together, NOT! 
Efter den ASSEGA bussresan, med pensionärchaffören, så kom vi äntligen fram till romme som visade sig vara en enda stor kö! wooho en timme senare stog jag i liftkön med tjejerna.
Vid lunchkön började det svartna för mina ögon och allt ljud försvann, tillslut såg jag ingenting, seriöst jag såg ingenting det var helt svart och jag orkade inte stå upp, de va typ det läskigaste jag varit me om, men det gick över. Jag hade inte ätit på länge så det var sockervärdet eller nått som stog på noll, Blodsockervärde kanske det heter föresten hmm..
Annars var det en bra, men kort, dag:) Jag åkte faktiskt svarta backar helt under kontroll, jag är mkt stolt. 

Idag tisdag: NP i svenska muntligt, min parkamrat Matis kunde inte prata för att hon va så hes. anledning: hon sjöng "alexander kyckling" hela bussresan igår :s det var inte bra för någon för det lät ungefär så här: AAAAAAAAlexander kyckliiiiiiiiiiiiiiing, määäääääääääästaräääääääää i kycklinnnnnnnnnnnnnnnng. Det var Jesper som från början sjöng den om stackars alex som han alltid trackar för något.

Japp det var min vecka i mycket stor drag, säg till om nån vill ha detaljer, då får ni komma hit för jag tänker inte sitta och skriva det, det kommer bli typ error på bloggen haahah.

En lycklig Agnes

Romme


Idag åkte jag och klassen till Romme. Dagen började med att gå upp 04:50, jippie! Sen åka till skolan och åka iväg med bussarna. Jag, Agnes och Felcia tog bästa platserna. Längst fram på övervåningen så vi hade värsta utsikten över hela vägen. Bilarna såg välldigt små ut då. Våran busschaför kom jag och Agnes överens om att han skulle gått i pansion för 10 år sen. Han tryckte knappt på gasen och kunde inte växla. Så vi kom såklart försent till Romme. Och inte nog mer det var vår toa sönder så vi fick stanna på vägen. Tror nåntans i Dalarna för vi stannade vid Dalahästen iallafall. Pg min guldfisk kompis måste vart blind för han missade dalahästen!

Sen tillslut efter nästan 4 timmars bussresa var vi framme. Köerna till uthyrningen var inte lite långa så det tog år innan man hade fått allt. Men tillslut stog vi i kön till lifterna. Det gick förvånadsvärt bra för mig redan från början. Felcia som inte hade åkt på några år var jätteduktig :) Jag och Agnes körde väll mer störtlopp än slolom, det var mycket roligare att åka snabbt än snyggt. De svarta backarna var klart roligast! Vi kom överens om att Romme var klart mycket roligare än Kungsberget. Efter en alldeles för kort tid var vi tvungna att åka hem igen. 

Pg kom tillbaka med en tumme bruten, stackare! Och det var han tvungen att klaga över hela vägen. Jag tror han rammlade och slog i huvidet igentligen för han komt tillbaka jättelugn och jag och Felicia blev chockade när han sa att han skulle ta på sig bältet eftersom det var halt på vägen. Annars sprang Annely runt på bussen och klagade över att filmerna som vi kollade på var inge bra. I american pie var det alldeles för ycket sex i och i Killbill var dett alldeles för mycket blodd i tyckte hon. Men hon hade ju sin son Julius med också haha. Jag och Anton tillbringade bussresan hem med att foto folk när dom sov tex Pg och Felicia. Vi fik värsta bilden haha så grymma var vi!
Efter att vår pansionärs busschaför hittade tillbaka till minnet kom vi äntligen hem, mycket senare än alla andra!
Men det var en mycket lyckad skidresa med klassen :) Jag snor några bilder från Felicias blogg. Det var ju trots allt jag som tog massa! Om ni vill se dom dnygga bildeerna från när dom sov får ni kolla på hennes (;




























 I väntan på liften och klassen på bussen.

Jag vet inte riktigt vilka som var med i högen men Felicia, Pg, Niklas, Jimmy, jag?
Ingen vet ;)

DIF-MODO

Det slutade 4-4

Flumm...

Idag är det ju alla<3dag. Jag spederade min morgon hos Agnes med henne och Vendela.
Sen åkte jag till Monia och pysslade om tjockishästen :)
Nu sitter jag här med pappa i vardagsrumet och kollar på DIF-Modo. Djurgården leder med 2-0! Yeeeeees!

Ikväll blir det Agnes och Vendela igen, Felicia dissar oss (som vanligt) men vi har kul ändå! Vi ska flumma som vanligt.
Det slutade igår med att,
Agnes deckade på snöhögen,
Jag somnade i gropen,
Vendela slaggade i blåbärssriset men ramlade ner i stupet sen.
Hahaha vi skulle göra Agnes rum till en regnskog, men vi lyckades inte.


Dagens skämt

Kenny som är transa kallar sig själv för Kelly!


Pyssel på bilden

Idag på bilden skulle vi göra lerfigurer som skulle ha en koppling till andra världskriget. Jag hade gjort en påsklilja för att vissa att kriget även pågick under påsken. Jag tror den inte ens blir godkänd. Men Agnes som har sån fantasi gjorde en lerklump som skulle föreställa Doras toffla från det Ukrainska museét i måndags. Det var en klump med ett hål i, *jättefin*

Men vi började göra allahjärtansdagskort. Felicia hade gjort jättefina till mig och Agnes med bilder och allt på oss. Agnes gjorde jättefina kort som det stog hur mycket hon älskade oss och alla mina smeknamn på. Mitt nya är ju gullunge, fast guldfisken lever fortfarande kvar.
Jag tog ett vitt A4 papper och tog en röd penna (jag gillar inte och pyssla så mycket) Där skrev jag:

JAG (GULDFISKEN) HAR INTE GLÖMMT MIN
BÄSTA VÄNN PÅ ALLAHJÄRTANSDAG
PUSS PÅ DIG FELICIA/AGNES!
Just det, det är inte den dagen idag kom jag på!

Jag gjorde även ett litet hjärta där jag skrev alla smeknamn i. I Agnes hade jag skrivit massa smeknamn på oss. Välldigt gamla som tex hoppis och rajraj. När jag gav bort kortet sa Agnes men jag är ju hoppis och rajraj. Juste, men hon blev glad ändå som tur var!

Alla <3 dag

Imorgon är det allahjärtansdag. Hur ska ni spendera den? Själv tror jag att jag ska spendera den med mina flummkompisar Agnes och Vendela.

I taket lyser stjärnorna

Jag tänkte precis har vi vart i skolan idag? Men det har vi ju.

På kvällen åkte jag, Agnes, Vendela och Felicia in till medborgarplatsen och kollade på bio. Jag och Agnes hade välldigt brottom. Vi hade en halvtimme på oss att äta, duscha, platta håret, klä på oss, sminka oss och gå till bussen. På något sätt lyckades vi hinna.

Filmen var jättebra, vi pratade ganska mycket så dom kastade popcorn på Vendela, ovanligt att det är hon som är högljudast! Tsatziki var med och han hade blivit jättesnygg så Felicia säger:
Felicia: Honom gillar vi Vendela!
Vendela: Jaaaaaa!
Felicia: Vem gillar du då Matilda?
Jag: Mongomalin...
Agnes: HÅLL KÄFTEN!
Jag missade såklart slutet av filmen eftersom Agnes drar med mig ut för hon tänker spy och som bästa vänn finns jag ju alltid med! Vendela och Felicia märkte inte att vi gick så när filmen var slut stod dom kvar som två frågetecken.

Sen träffa vi en gubbe som satt inne in söderhalarna och rökte, han tyckte Vendela var jättetrevlig och ville bli kompis med...

Jusst nu ligger Vendela och Agnes i Agnes rum och flummar runt, Agnes har dragit fram värsta basen så vi ska höra Agnes favoritlåt Round som hon har så fina minen med *host*

Aja nu kanske jag ska vara lite social, Vendela kom precis ut med en tröja som hon hade spillt cola på, så klantig. Så nu går hon runt i en silkig hello kitty nattline ojojoj...
Aja nu väntar VAGGAN, hahahaha inte så många som förstår, bara dom närmsta!

Tråkigt..

Hmm jag kom på en sak nu, jag skriver typ alltid ett inlägg när jag har tråkigt haha. Jag vet inte vad jag ska göra nu för jag har klarat ut mitt nya favvospel (det tog två dagar) och jag har guld i nästan alla tävlingar på NFS så där finns det inte så mycket mer att göra. Jag får väll se till att skaffa GTA 4 så jag får något nytt att sysselsätta mig med :) Juste nu kom jag på vad jag kan göra: plugga till so provet som är imorron, fast det är inte så roligt:(

Speltokiga Agnes :D

Tix??

Jag har fått typ tvångstankar eller tix eller nått. jag har väldigt lätt för att prova nya saker och typ alltid när jag kommer hem så tänker jag på nått som jag inte skulle vilja äta. Då tar jag den saken och blandar med nått. I 99% av fallen så smakar det skitäckligt och då får jag en kick och västa rycket haha, jag vet fett onormalt :D Igår provade jag pyttelite te med massa honung och socker: det var inte gott, usch hahaha

testar vidare //Agnes

Somnade...

Hej alla:) Igår var alla killar i klassen på ungdomsmotagningen och.. hmm gjorde nått, jag vet inte vad. Därför var det bara tjejer på matten och det var väldigt skönt, eftersom killarna är väldigt högljuda. Det var tom. så lugnt och tyst så att jag somnade hehe, hela lektionen var tydligen en enda lång MVG genomgång och det är väääääldigt tråkigt. Jag vaknade av vad jag trodde var jordbävning (jag fick ett sms) i slutet av lektionen, och det var inte kul för det var helt lysande vitt i klassrummet så jag kunde inte se något på fem minuter. Ingen hade inte väckt mig för jag ligger bara på G nivå i matte och jag skulle nog iaf inte förstått något haha.

En trött Agnes

Från i måndags

Kände att det blev välldig mycket text nu så här kommer en bild från i måndags.
ENYOY!


Idag

Ja nu har jag äntligen kommit till idag och nu när jag tänkt tillbaka på allt kommer jag inte ihåg vad som hänt idag. Men inget roligt eller vikigt iallasall. NU ska jag fortsätta plugga på SO provet. I SO är jag ett geni. Jag är ekstemt allmänbildad även fast det är svårt att tro, så jag blir ju tönt förklarad nu på SO lektionerna. Det kommer från att jag har kollat på nyheterna varje dag på morgaonen ända sedan fyran och man lär sig ganska mycket då haha. Det låter extremt boring, men jag har faktiskt nytta av det!

Tisdag

Idag på matten sov Agnes.
Då kommer jag med den dummaste kommentaren.
Jag- ÅHHHH VÅR, det är pollen ute i hela luften.
Fiffi- Ehh nej det är snö.

Smart eller smart?
 
Annars var det elevråd och jag dog.
Annely skulle vara vikarie på elevrådet.
Annely- Det var en gång en känd vetenskapsmann som en gång sa att man lär sig bäst......
Jag dog och smällde ner mit huvud i bordet.
Annely- Jag är som sagt inte så demokratisk av mig.....
Agnes och jag- Nej vi vet!
 
Annars red jag på kvällen. Fick plankan Gera!

Måndag/Museum/Stan

Jag träffade Felicia vid trekanten och vi gick till bussen i vårvädret! Hela klassen satt redan på bussen och var på väg in till Gamla stan för att gå på Levande Historia och kolla och höra om massmord/massgravar i Ukraina under andra världskriget. Det var ganska gripande eller vad man ska säga.
På slutet skulle man ställa sig nånstans beroende vad man tyckte och då kommer dom med ordet GLÖMSKA! Då tänker jag nej men gud var är glömska så jag tänker högt.
- Vad är glömska!?
Trodde nån mer undrade men det var tydligen bara jag så alla skrattar och tar upp guldfisken. Felicia tyckte jag var så osmart så hon tröstar mig? Men jag stog som ett frågetecken kvar.

Sen åt jag och Felcia och Agnes på MAx på norrmalm. Vi satt i 2 timmar och pratade, jaa eller mest skrattade då. JAg mådde ju så illa så när jag och Felicia speglade oss inne på toaletten kommer en tjej in.
Felicia- Åh av henne kan du få tuggummi av.
Tjejen- Jaaa  här varsegod
Jag- Nej det behövs inte
Felicia- Men jo du mådde ju illa och tänkte spy
Tjejen blev livrädd och trodde jag var magsjuk och ville inte stå bredvid mig längre hahaha.

Sen gick vi in på Gina och provade plagg som kostade 30 kr. Hahahah ibland kan man ju undra vad folk tänker sätta på sig. Som min och Felicias plastpåse som vi köpte. Vem skulle köpa den för 200kr? Vi köpte den för att vara oseriösa för 30 kr.
Ja ni såg ju bilderna på ett tidigare inlägg från Agnes. JAg ser ju groggy ut, men jag kan faktiskt skylla på att jag hade lite feber och kände mig helt spyfärdig.

Sen åkte jag till Monia, roligt att pendeltågen var en halv timme försenade. JIPPIE!

Söndag nåt datum

Jag skulle plugga hela dagen hade jag bestämmt mig men jag drog till Stallet och träffade Vendela istället :) Där träffade vi Felicia och Micke. Så jag drog till Felicia och "pluggade" där istället.

Lördag 7/1

Vendela kom hem till mig på dagen och sen åkte vi in till stan med Agnes, Felicia och Linus.

Haha på tunnelbanan:
Jag : Är det fredag eller lördag idag ? ( inte så smart)
Läskiga gubben : Det är lördag den 7 februari 2009
Jag : ... Okey
Knasiga gubben : Vet du hur mycket klockan är då (säger han och ser grymt läskig ut!!)
Jag : Nej?
Knasig gubbe : Det vet jag!! (och slänger sig fram mot mig)

Vendela börjar ju såklart agarva och får gubbens blickar på sig.

Vendela : Gaaaaaaah, kolla inte på mig. Du är ju för fan läskig!!
Knas gubben : Vah?  (och gör värsta minen)

Efter ett del läskigt prat med den läskiga gubben. (Han försökte ge oss ett par glasögon, han typ slängde fram dem Vendela blev ju såklart skit rädd och flög upp från stolen..)

Knasgubben : Ursäkta mig. (säger han med groggy röst) 
Vendela : Nej fy fan nu spyr han, ta skydd!!! (Vendela hoppar upp på stolen och typ skriker..)

Hahaha a guuuuuuuuuud, han var lite speciel!

Sen träffade vi 3 stycken på Odenplan mend et gick jättesnabbt.

Sen drog vi till nån Grill och Vendela började ragga på turken som jobbade där, men turken tyckte mer om Agnes. Jag och Vendela flummade ut helt där.

Sen kom Micke:
Vendela. Åhh MIcke :)
Efter en liten stund när hon tänkt klart....
Vendela: AHHHHHHHHHHHHHH MICKE :O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAAHA sen flög jag och Vendela in i en lägenhet och då försvann dom andra men eftersom jag har så bra lokalsinne så hittar vi ju dom såklart. Men då försvinner Agnes och Vendela istället och efer en kvart ringer Agnes jättenöjd:
Agnes: HAHAHAHA ni vet inte vart vi är!
Jag: Nej vi bryr oss inte vi är på donken och äter glass.
Agnes: VAAAAAAAA?! nej vad orättvist, vi kommer!
Efter en långstund kommer dom tillbaka sen drog vi hem.

På väg hem pratar vi om ÅKersberga och jag kommer på en sån COOL sak så det är helt amazing!
Den enda gången jag var i Åkersberga var på Linus pappas job och jag skämtade om det också! Tänk vad världen är liten!

Hela kvällen spenderades med Mammas och Pers kompisar. Jag och Filippa var barnvakt men jag tröttnade snabbt att leka med bilar så jag drog in på mitt rum och smsa och prata i mobilen. Dom andra sjöng Singstar fram till morgonen och jag är glad att jag inte var med!


Fredag 7/1

- There are no us!
Men allt löste sig och det hände inte mycket den dagen, bara massa onödigt!
Kollade sen på när Agnes red, jag frös i ett kallt ridhus. Mindre roligt. Sen kom Felicia och gjorde mig sällskap och vi gick upp på vinden och snacka och värmde oss.



Torsdag 5/1

Idag var det nationella prov igen. Jag blev klar efetr 20 minuter, visst äger jag! MEn jag han renskriva den 3 gånger eftersom vi hade 2 timmar och 40 minuter på oss.

Efter skolan drog jag till centrum med Felicia för att fördröja tiden. Vendela kom sen och jag vet faktiskt inte vad vi gjorde där i 2 timmar, kolla på alla pressfjortisar?!
Sen åkte jag och Vendela med Felicia till Länna och köpte hennes iPod.  Så jag var som ett plåster på såret idag för Felicia. Hon slapp mig aldrig, följde med henne hem sen tills Mamma kom och hämtade mig.
Sen kollade jag på Madagaskar 2!

Onsdag 4/1

GAAAAAAAAAAH (snor repliken från Agnes)
Idag var det NO-prov och det första jag ser är att Annely kommer med ett par vita knästrumpor. Likaana som jag hade köpt och jag hade glömt dom där. Då kom hon på att hon hade tagit mina och ber om förlåt. Haha så hon köpte dom istället av mig.

No-provet gick väll bra, mycket enklare än vad jag hade förväntat mig av fröken Einstein.
Visste ni att Einstein betyder en sten på tyska.  Så om man säger su är smart som Eistein kan det finnas två tolkningar. Jag vet vilken tolkning alla skulle säga till mig.

Sen drog jag till Monia och pysslade om tjockishästen där!

Tisdag 3/1

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!

Dagen började men naionella prov i svenskan, SUCK!
Jag gjorde redan fel när jag skulle skriva mitt namn hahahah. Det var ju lyckat *host*
 
Sen efter hjärntvättarprovet så fick vi gå hem till vår lärare och plugga NO. Så jag, Agnes, Felicia, Pg, Jimmy, Sebbe, Elinn och Carro gick hem till henne. Hennes barn var nämligen "sjukt" men det syndes inte hahaa, yckte synd om han.
Efter en stund blev alla hungriga så jag ringde och pratade snällt och frågade om dom hade ma kvar till oss. All mat brukar ju nämligen vara slut. Men det fanns kvar :O!
När vi kom tillbaka till Annely kom jag på att jag skulle klippa mig. Så jag åkte och gjorde det sam köpte knästrumpor!

När jag hade blivit klippt (blev inte så nöjd) åkte jag tillbaka till Annely och "pluggade" men Annely hade dragit så vi var helt själva hos henne. Hur vågar hon liksom?! Men vi hade kul, vi var mäst inne på youube på hennes tv.
Tillslut kom Annely hem och hon satte på Twilight till oss och dukade upp med pepsi och odis till oss.

Tillslut var alla tvungna att gå för då skulle hon börja göra proven.
Agnes halkade på isen på vägen hem och gjorde illa sig på sitt knä som hon har ärr från när hon blev släppad bakom bilen.
Jag stack och red, hoppade Mamma mia!

Måndag 2/1

Hände nog inte så mycket efetrsom jag inte kommer ihåg. Eftersom det var måndag var jag hos Monia och det var säker mysigt som vanligt!


Söndag 1 februari

HMMMM...
Nu blev det svårt att minas!

DIF-hv71

På lördag efermidag var det sista matchen innan uppehålet.
Om någon är intresserad och se hur det gick lägger jag upp lite länkar :)

Matchinfo
Publikspecial del 1
Publikspecial del 2
Bilder

Riktigt bra match synd med förlust!


förlåt

Heeeej alla!

Ja somsagt så har jag inte skrivit på en och en halv vecka så jag tänkte försökas minas vad jag gjort. Men det kan ju gå lite hur som helst efersom att komma ihåg saker ch vara smartär ju ine min starkase sida.

öööööööööh

OMG vad jag har tråkigt, bläääää. jag hatar att vara rastlös. man gör inga vettiga saker då, som nu när jag sitter och balanserar mobilen på en tärning, hur kul är det på en skala från ett till tusen? NOLL enligt mig. (prova aldrig det hemma haha endast proffs) Nu är jag nästan färdig med mitt spanskapluggande= skönt, så jag slipper det sen.  

Älska kläder

Hej hopp! idag har jag varit och provat kläder på gina med Matis och Felicia, jag tyckte om alla kläder som jag satte på mig, men jag hade bara 3.50 kronor i fickan så det blev inget klädköp idag :(

Favvoklänning :D


Klänningen i färg:D jag satte tuggummit i halsen!

Jag tror att Felicia stog på tå eller nått, för jag ser extremt kort ut på bilden


Så här ser det ut som vi tänker: Jag- jaja, dosent matter Felicia- nämen titta! där är ju jag Matis: Hehe(elakt skratt)
sparar pengar //Agnes

lååååååååångsaaaaaaaaaaaaaaam

Nu har jag räknat matte i tre timmar och jag har gjort 6 tal, me jag är inte osmart för det, för jag kan faktiskt räkna ut att jag räknar typ 2 tal i timmen hehe...

pluggar vidare //Agnes 

Superbra:D

Den här låten tycker jag är sjukt bra :D Jag vill bara ställa mig upp och dansa loss haha. Ge den en chans och lyssna på hela, för min skull :p
 

klumpigt värre

Hej:) nu sitter jag här och har ont i hela benet, ryggen, armen och nageln för jag halkade i trappen nyss och det gjorde skitont haha jag slog i nageln ashårt och det gör så jävla ont fast det låter skitlöjligt. Så här ont har jag nog inte haft sen jag blev släpad bakom bilen haha.
Sen halkade jag på isen i tisdags och det gjorde också gymt ont för jag hade redan ett blåmärke/ärr på det knät som jag landade på haha så nu är hela mitt högra knä helt blått. Jag är så himla klumpig den här veckan. Imorgon ska vi till stan så då kanske jag blir påkörd av tunnelbanan hahaha allt är möjligt med mig haahah.

Ta det lugnt //Agnes

Haha Issa- du äger!

Asså nu har Issa ägt skiten ur oss alla hahaha Jag snackade nyss me henne på msn och så här var det:

(Issa- sa något hemligt)
jag- MEN KAN HON SLUTA LÄGGA SIG I MITT LIV :o!
Issa- nej för hon har ju inget eget haha
jag- HAHAHAHAHAH du är bäst Issa! fan vad du äger

Asså fatta vad kuuuuuuuuuul hahahah. Okeej typ hälften av er fattar ingenting nu, men dom i den andra halvan garvar typ läppen av sig nu hahah, precis som jag.

veckans kändis/ veckans sämsta

Hehe jag kom på en sak! Jag lovade ju att vi skulle göra veckans kändis och veckans sämsta, men jag råkade visst förtränga det hmm.. hoppas jag inte börjar bli glömsk, jag vet ju hur illa det kan sluta (MATIS).

Jag utser veckans kändis och veckans sämsta själv idag eftersom Matis inte är på msn nu och jag orkar inte gå ner och hämta mobilen för att fråga henne hehehe..

Veckans kändis blir Britney Spears! hihi.. 
 

Veckans sämsta blir MATIS! för att hon inte har gjort ett inlägg på länge haha. hahaha ungefär så här ser Matis ut när hon blir arg:
Lite skrämmande hahah...


Britney Spears

Åh guuud vad jag älskar Britney Spears 1. för hennes asgryma musik 2. för hennes asgryma parfym Midnight Fantasy (som jag såklart har) 3. för att det finns så mycket skvaller om henne(jag älskar skvaller haha) 4. för att hon är hon haha 5. för att hon knarkar ahah skoja bara! jag är så otroligt rolig haha.....    
 

Prov!!!!!

Hej! Nu har jag inte skrivit på ett tag men det kan ni tacka Fredrik Rainfeldt för, eftersom han har bestämt att vi ska ha nationella prov i typ alla ämnen :( Fett dålig människa han är, jag hatar honom (inte bara för proven utan massa andra saker också)
Idag blev jag lite hyperaktiv och hoppade runt som en galning i omklädningsrummet efter idrotten, har ingen aning varför men det blev så hahaha. Sen fick jag en dextrosol av en kompis och det gjorde mig inte direkt lugnare hahah.
Vi slutade halv tre idag och när jag gick till bussen så träffade jag min faster utanför vivo och hon sa att jag kunde få sjuts till centrum :D fast min snälla kusin Fredde sjutsade mig hela vägen ist :D taaaaaaaaack!:D
Annars har jag inte gjort så mycket idag, sms:at och tråkat lite bara. Jo juste jag har ju skrivit uppsatsdelen i np i svenska, min novell blev suuuuuuuuuuperbra och det har jag ingen annan än mig själv att tacka för :D

Jag är bäst //Agnes 

Söndagslåt!

Den här är bra hahah Till skillnad från Matis låt :D
 

RSS 2.0