:(

buhu nu har jag klippt av mina långa fina naglar, okeej de var inte fina för att de hade gått sönder. Men jag känner mig helt konstig utan dem, helt ful liksom hahah.

Resultat time!!

Vad vi tyckte lika den här veckan, det var bara tv-serierna som vi var lite oense om. 5 röster = alla röster den här veckan :/

Veckans film:
1. Twilight (5)
 
Åkte ut:
21
Pearl habour
Mamma mia-the movie
Iron man
Alla hade 0 röster

Veckans låt:
1. The man who can´t be moved- The Script (5)

Åkte ut:
Forgive me- Leona Lewis
Good girl gone bad- Rihanna
Viva la vida- coldplay
Hot n´Cold- Katy Perry
0 röster här också

Veckans tv-serie:
1. Ugly Betty (2)
2. House
Prison break
Ghost whisper (1)

Åkte ut:
Bonde söker fru (0)

Tack för alla röster men nu måste jag komma på jättemånga nya låtar och filmer, förslag nån?


Sjukt rolig hahahah

Ni kanske har sett den men jag lägger upp den i allafall, den är så himla rolig. hahahah kan inte sluta skratta.

Bästa julafton/ Sämsta julafton

hej på alla! hoppas ni har haft en bra jul för det har inte jag haft :( Min julaftonsmorgon började med att jag öppnade mitt morgonpaket, som var en bok (Nobels testamente- Liza Marklund). Sen kollade jag på tv en stund, sen åt jag risgrynsgröt till frukost sen fortsatte jag att kolla på tv. Vid 12 gick jag på promenad med familjen, sen duchade jag och gjorde mig i ordning. När gästerna kom var jag vrålhungrig och bara för det så stod tiden typ still. Efter att jag plågat mig igenom Kalle och de så skulle vi äntligen äta, men det var bara det att jag var väääääääääääldigt sugen på skagenröra hahah lite skummt jag vet,  så jag åt såklart skagenröra, väldigt mycket skagenröra, så jag blev liksom mätt på bara skagenröra och ni som känner mig vet, att när jag blir mätt så....... äter jag lite till, så det gjorde jag. Efter middagen hade jag jätteont i magen (hahah såklart) och när "tomten" kom så höll jag på att spy, men det gjorde jag inte. Jag hann öppna mina julklappar men sen sprang jag upp på övervåningen och trodde att jag skulle spy. Och då blev jag så lessen för att jag trodde jag skulle spy så då började jag grina. Typ en halvtimme senare spydde jag, uuuush det är så äckligt, och det var bara första gången av alla 5 som jag spydde denna julafton, hmm kul va.

Men sen så var det ju den bästa julafton också på ett sätt (hahaha bästa julafton säger man ju varje gång hah) för vi fick ett playstation 3 och bilspel (jippie:D) och guitar hero- world tour och singstar och trådlösa buzz, så nu kan vi spela buzz med 8 personer eftersom vi har buzz till ps2 också och man kan ha de kontrollerna till :D sen fick jag min älskade vågtång som jag skyddar med mitt liv ahaha sen fick jag presentkort på hm och kicks som jag ska köpa parfym för, böcker, pengar, choklad, glitterspray till håret, duchkräm aa och fler saker:)

FRISK

IMORGON FYLLER JAG 15 ÅR !
// MATILDA14 ÅR OCH 364 DAGAR

DIF-RÖGLE

Idag var det storsatsning i Hovet och jag var självklart där med Pappa,Filippa och Farmor. Det var rejält gung i Hovet och alla var taggade för att stötta Djurgården till seger. Några "djurgårdare" var lite väll taggade och bestämde sig för att gå iväg till Rögle klacken och bråka. Vakterna lyckades stoppa dom efter ett tag så fansen fick gå tillbaka till hejaklacken. Sen ser dom en djurgårdssupporter bli "nedslaggen" av rögle fans på Rögles läktare och då ska ett gäng gå dit och slå ner rögle supportranarna. Dom djurgårdssupportrarna som gick till Rögle skämde ut sig rejält, det är ju annars inte alls mycket våld i hockyn som i fotboll. På hovet finns det inte ens avspärrningar som det finns i fotbollen. Men somsagt vakterna lyckas stoppa dom där djurgårdssupportrarna från att bråka med röglesupportrarna. Dom här supportrarna från dif fick lämna Hovet och jag tror dom bara var där för att slåss. Dom såg inte ens hockyintresserade ut. Så efter 10 minuter på första halvlek hade dom gått två gånger till Rögles sida då blev matchen avblåst tills det blivit lugnt igen. 

Det stog 0-0 in i andra halvlek tils Tjärnqvist för Rögles lag sätter 0-1. Men djurgården kämpar och Niklas Angel reducerar till 1-1. Det dröjde inte länge till tills vi tog ledningen i spel 5 mot 4 då Marcus Ragnarsson sätter pucken i målet 2-1. Nu är djurgården på hugget och får pucken och Fredrik Bramberg "skyttekungen" sätter pucken i målet med ett enkelt hårt skott 20 sekunder efter det andra målet 3-1.

I den trejdje perioden blev det inga mål. Bara ännu flera domartabbar. Publiksiffran idag var 7032 och det kändes. Alla tom vi på sittläktarn ställde oss upp följde med i alla difs ramsor och djurgården tog hem segern och fick 3 viktiga poäng. Det är storsatsning igen den 3 januai i Hovet. Då är det Järnkaminernas dag men jag är antagligen på landet och kan inte gå :( det skulle vara roligt om jag skulle kunnat gått för det kommer antagligen vara mer drag på läktarn då. 

Nästa djurgårdsmatch:

28/12 : Dif-Färjestad - Bortamatch
30/12 : Dif-Södertälje - Hemmamatch

3/1  : Dif- HV71 - Hemmamatch (storsatsning)
5/1 : Dif-Luleå HF - Bortamatch

"FÖREVIGT DJURGÅRDARE"


6 dagar sjuk :/

Ni ser säkert att jag inte skrivit på ett bra dagar men jag har vart sjuk, eller jag är det fortarande. Har haft feber och knappt kunnat pratat med min hals. Sen dom senaste dagarna har jag vart jätteförkyld också. JAg blev jätteglad när Felicia och Agnes kom och ville ha deras paket fast jag hade 39 graders feber. Jusst nu längtar jag efter Monia och Nanna det känns länge sen jag träffade dom nu fast det bara var en vecka sen jag träffade Monia men ändå.
Nu ska jag fortsätta kolla på film och försöka bli frisk, jag är knappt förkyld och har inge feber idag iallafall och det är ju posetivt  :)

OM TVÅ DAGAR BLIR JAG ÄNTLIGEN 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Felicia sökes - Agnes finnes

Hallå! Är det någon som har Felicias nummer? Jag glömde min mobil hemma hos henne igår så jag har inget nummer till henne :/ Vi ska åka till eko idag. Men jag vet inte när så typ hela min dag är förstörd om ingen ger mig hennes nummer.

Slappdag och Julklappar!:D

Hej alla, jag hade slappdag idag med Felicia. Det enda vi gjorde var att kolla på tv och film= JÄTTEBRA för mig som inte orkar göra så mycket. Vi träffades i centrum och var inne på bibloteket en stund, sen gick vi hem till Felicia och tanken var att vi bara skulle äta där och sen gå hem till Matis och byta julklappar, men vi blev liksom kvar liiite längre hehe typ 5 timmar, men tillslut gick vi till Matis i allafall och jag öppnade min present från henne på väg till bussen. och gissa om jag blev glad för i paketet låg min drömmbok:D en horoskopbok, hahah jag vet jag är helt galen, liksom tror på horoskop och föröker se framtiden haha men dem stämmer verkligen! asså shit jag skojar inte, dem stämmer!!! läs så märker ni. Så nu slipper jag vänta på att horoskopet i FRIDA ska komma ut varanan vecka för nu har jag en hel bok!! så sen ska jag gå och läsa på om mig själv:D säg bara till om jag ska läsa något om er. Och bara så att ni vet så passar jag bäst ihop med Lejon, Vädurar och Vågar. Shit tack Matis jag är superlycklig haha jag blev tyst en liten stund när jag såg den, DVS innan jag började skrika och du vet ju hur bra det är när jag är tyst hahah.

Jag och Felicia åkte hem till mig sen för att hon skulle hämta pengar hos mig som är till Matis lillesyrra Filippa som jag köpte jultidningar av :D Så nu har Felicia sett mitt asgrymma rum, fast det var inte lika asgrymmt som det brukar eftersom jag har liiite stökigt nu och jag orkade inte bädda sängen.
Direkt när Felicia hade gått så öppnade jag hennes present och det var ett guldhjärta på en guldkedja jag vet inte om det är äkta guld men jag låssas att det är det idag i allafall. Tack Felicia jag ska ha på mig det varje dag eftersom det är, precis som du sa, min nya asgrymma stil :D du ska få en kram imorron när vi träffas:)

Imorron ska jag göra mitt sista julklappsköp, jag och Felicia ska till eko och jag ska köpa julkalapp till min älskade sköthäst Jackie som ska få en ny fårskinnshandske :D hahah hoppas hon blir glad.

hej hopp nu ska jag färga håret, säger inte mer, kaaaaaaaaaaanske lägger upp en bild..............................sen.

Till er stackare...

Den här videon är till er stackare som inte har sett twilight ännu, men den är också till er stackare som inte vet hur man använder internet och sitter hemma och väntar på att DVD:n ska komma ut.

Veckans top 5!

Hej hopp nu kommer nya röstningen, äntligen!

Veckans tv-serie:
House
Ugly Betty
Bonde söker fru
NY! Prisson break
NY! Ghost Wisper

Veckans film
21
Pearl Habour
Mamma mia the movie
NY! Twilight
NY! Iron man

Veckans låt:
Viva la vida- Coldplay
Good girl gone bad- Rihanna
Hot n´cold- Katy Perry
Forgive me- Leona Lewis
NY! The man who can´t be moved- The Script
 


Resultat

lite sen men nu kommer resultaten från veckans top 5

Veckans låt:
1. Forgive me- Leona Lewis (2)
2. Hot n´cold- Katy Perry och
Good girl gone bad- Rihanna och
Viva la vida- Coldplay (1)

Åkte ut:
If I were a boy- Beyoncé (0)

Veckans Film:
1. Mamma mia the movie (3)
2. 21 och Pearl habour (1)

Åkte ut:
Flyga drake (0)
Djävulen bär prada (0)

Veckans tv-serie:
1. House (3)
2. Bonde söker fru och ugly Betty (1)

Åkte ut:
Desperate Housewives (0)
Idol (0)

Julavslutningen!

Äntligen jullov ! nu kan jag sova hur länge jag vill och åka och shoppa varje dag:D Säg bara till om ni vill följa med:)

Julavslutningen blev lyckad och vår teater var höjdpunkten på hela kvällen sa många. Vi gjorde ju parodi på våra lärare och det var jätteroligt att  spela upp fastän det var typ 500 pers som kollade, man kände ett enormt stöd när alla skrattade så det var jättekul. Hoppas någon filmade:O Då ska jag lägga upp videon här :D

iiih såg precis att det bara är 6 min kvar tills jag har twilight hihi hoppas det är rätt verision av den för ibland blir det ju fel :/ 


Hahahaha

jag och matis skrev inlägg samtidigt me samma namn hahahahahaha hur kul kan de bli hahah okeej de kanske inte va så kul men jag är så trött så nu är allt kul hahahah

Twilight <3

AAAAH idag såg vi på twilight och den va såååååååååååååååååååååå bra, se den om ni inte har gjort de!!! Edward(tror jag han hette) var sååååååå snygg, liiiite blek kanske , men de gör inget. åååh vad jag vill slå hon tjejen och byta plats me henne ORÄTTVIST :(
vi (jag matis flojis och carro satte oss på vip platserna som egentligen kostar 20 kr extra men who cares ingen sa nått. haha de kom nåra som hade marcus och adams platser och de flyttade sig inte förens annely sa till dem, och då började de kasta popcorn på dem hahahahah.

Sen när jag och matis skulle hem så var jag helt säker på att 809 mot svartbäcken gick förbi norra sköndal, men................. det va visst 807 mot svartbäcken som gjorde de :( så vi kom till baksidan av brandbergen typ, hahah jag va skiträdd och smsade desperat alla som jag trodde hade koll på bussarna, men ingen hade det..... men till slut satt vi på 24 an och lyssnade på en tant (eller aa typ 40 år) som sköng sorgliga sånger för sig själv. spänningen på bussen var obeskrivlig, men jag bröt "tystnaden" och började asgarva eftersom jag va så trött och då sjöng hon ännu mer hahahahahahahaahha en upplevelse jag sent kommer glömma.

hmm jag tror jag ska summrera alla ställen jag varit på idag:
gullmars 2 gånger
plattan 3 gånger
gallerian 2 gånger
hötorget 1 gång
pizza hut 1 gång
bio 1 gång
tunnelbanan 1000000000000000000000 gånger
brandbergen 1 gång
svartbäcken 1/2 gång (kom nästan fram dit)
tyresö 2 gånger
skolan 1 gång
hemma 2 gånger
HM 8 gånger (eftersom jag ville till samma HM som jag va på första gången men hittade inte tillbaka på en gång)
kungsträdgården 1 gång
+ x antal affärer varav en som jag köpte julklappar i

var har ni varit idag?:)

twilight <3

Idag tränade jag och parodigruppen den är så klokren! Iallafall psykis hahah.
Sen åkte i in till stan men jag och Felicia begav oss till Hallonbergen eftersom vi fick göra vad vi ville i en och en halvtimme. Agnes ville inte följa med för hon ville till gallerian, men jag och felicia ville flummma till det rejält istället! När vi kom fram gick vi runt i deras lilla köpcentrum alt står på arabiska märkte vi. Men iallafall sen gick vi på en liten promenad och felicia skulle vissa sin uttänkte bänk. Jag blev välldigt imponerad för den står nämligen i en buske nästan med utsikt över vägen, jättefin host eller inte. Vi ristade in F+M se om ni ser det på en bänk i Hallonbergen!
Sen åkte vi tillbaka till Plattan där Agnes skulle vänta på oss sen gick vi till Pizza hut och ååååååt pizza buffe. Det var jättgot och jag smakade Felicias blandning. Den var mindre god!

Sen började bion. Vi tog VIP platserna agnes sprang på toa hela tiden eftersom hon hade drukit 1L cola nästan. Twilight var sjuuuukt bra, älskar den filmen värkligen! Jag satt bredvid pumba wohoo som har den oseriösa antibloggen. Det var 15 års gräns på filmen men jag är ju inte 15 år men lärarna smugglade in mig.
Efter gick vi runt och kollade i affärer och Felicia bara pratde i telefonen.
Agnes visade min julklapp jättefina örhängen men det är inte juuuuuuulafton ännu. Sen åkte jag och Agnes hem och Agnes med det bästa lokalsinnet tog fel buss så vi amnade i Brandbergen när vi skulle till tyresö! Hur kan man? Det går typ tusen bssar till Tyresö. Agnes blev orolig ch smsade runt som en galning jag var mycket lugnare eftersom jag hittar överallt! Agnes ville inte sitta bredvid mig på bussen så vi satt och smsade med varandra istället, jättemogna vi vet!

M- Ser du turken bredvid dig?
A - Det är en kurd 
M- Nu sitter en turk bredvid dig iallafall.
A- Nej det är en grek.
M- Va?! Jag ser ingen krans i håret!
A- Det är romare som har kransar i håret.
Det skrattade vi länge åt. Sen när vi skulle ta bussen till tyresö sprang vi till Kumla skola och på bussen sitter en kvinna som sjunger, och inte fint utan FALSKT! hon sjunger sorgliga jullåtar och pratar med sig själv. Agnes och jag kan inte sluta skratta.

Nu har jag spelat Gitar hero för jag försöker få alla lätta låtar på fem stjärnor, men det är omäjligt och mina fingrar fick kramp!

Imorgon slutar vi skolan!!!!!!!!!!!!!!!!

vilket skämt

pumba david och david har gjort en anti blogg mot mig och agnes, vilket skämt : http://hasseblogg.blogg.se

tisdagen den 16 december

Idag var Agnes sjuk, undrar om det var för att hennes spanska dialog skulle vara inlämnad idag? Det gick jag och Felicia och funderade på. Vi kollade på en film idag som handlade om en familj i ett koncentrationsläger som kom från Italien. Slutet var sååååå fint! :)

Sen igår fick jag reda på att jag fick MVG i idrotten, stolt eller vad? Jag fick nämligen MVG+ på min träningsdagbok, stolt! Mina föräldrar är så stolta så efter mitt MVGbiologiprovet hade mamma köpt hem en stor bukett blommor som visade hur duktig jag var! så snäll mamma har jag :) Förra gången fick jag Pelle Hopper som är ett kaningosedjur han ligger i min säng varje natt! mina betyg gå sakta men säkert upp. Fick reda på att jag har VG i tyska också för att jag är en tillgång i klassen haha.

Idag tränade vi på vår skillade parodi den är klokren. Jag fick panik när jag inte hittade mina skor och trodde att jag hade glömt dom i Felicias skåp och hon var barnvakt hemma. Felicia bara skrattade när jag smsade det. Roligt liksom att gå hem utan skor och åka buss. Men tur som jag hade så hittade jag dom i biblan. Jag fick reda på en sak i skolan idag som förvånade mig inte lite, det skrattade jag gått åt ett långt tag. Felicia var min ängel idag och vi var oseriösa som vanligt. Vi kom på att jag måste lära mig att sjunga opera och inte bara å ut dom långa tonerna, men vi ska träna för en dag ska jag stå i Italien och sjunga/skrika ut min operaröst så alla börjar gråta av att det är så fint *oseriös*.

Sen gick jag hem och skulle skriva det sista på min novell. Men då fiick min data hos mamma virus och dampade sig totalt och sparade inte min novell så två sior på dator med min berättelse sparades inte. Jag är fortafarande sur för det. Men sen mötte jag upp Malin H och gick till stallet. Jag och Malin S min "lillesyrra"  pratade och hade det roligt vi pratade om två personer som hon tycker är mobbade och om sprit haha hon är 11 år. Misstolka mig inte hon dricker inte eller något så men vi pratade om personer som gör det. Vi fick höra idag igen att vi är så lika varandra ska jag ta det som en komplimang eller att jag är lik en 11 åring, vet inte riktigt.
Vi fick välja hästar på ridlektioen jag och Malin S hade borstat Gera och fixat men sen skulle hon inte ens gå med så då tog jag Picco men då lackade Malin eftersom hon ville ha Picco men då kom vi på en pakt. Om hon lyckades få Rusalka kunde vi byta. Duktig som hon är så fick hon Rusalka pch jag red den hästen istället. Vi skulle komma i trav och flytta bakdelen åt höger innan bommen och vänster efter, ganska roligt faktiskt. Rusalka den lilla häste bokade men jag satt kvar. Hon var ganska rolig, hoppas jag ska rida henne nästa gång.

Nu ska jag sova strax imorgon ska vi på bio 15.00 med klassen och kolla på Twiglight och gå på pizza hut med hela klassen. Gissa om det kommer bli vilt?! Innan ska jag och mina parodivänner träffas och träna. Allt måste sitta tills på tordag!

...

hej kul vecka vi kommer få va?? nee inte ett dugg. jag är jättetrött och har ont i huvudet, jag måste göra en novell till på tisdag, jag måste göra en spanska dialog till på tisdag, jag måste öva till teaterern till på torsdag, jag måste spela upp teatern för hela skolan, jag måste gå i skolan, jag måste träffa folk, nee uch den här veckan skulle jag vilja göra ett stort fett streck över och hoppa direkt till nästa vecka. någon som håller med?

Julafton

Jusste jag glömde ju igår hade jag julafton med Calle och Kerstin det är Farmors syster och hennes man. Vi har ju landställe precis bredvid varandra så dom blir lite som en extra farmor och farfar på sommrarna :) Varje år kommer dom upp en vecka till Stockholm innan jul och då har vi lilla julafton. 

                                                                     
Jag fick av dom:

Fransk manikyrsätt
Mörklila nagellack
Ljuslila nagellack
Nagelsmycken
300 kr
200 kr presentkort på Gina tricot
                                                                      
         
tack tack :D!

Nu har jag gjort mina naglar piiiiiimp med smyckena och lila nagellack , hihi. Kom precis hem från lucian i stallet. Där träffade jag Jimmy och Pg, "ovanligt".  Men Mamma ioch Filippa har åkt till sjukhuset för att se om Filippa har brytit armen, får se om hon kommer hem med gips eller utan, vem vet. Dom kommer antagligen komma hem mitt i natten. *kuuuuuuuuul*


lucia nr 2

Snart är det Lucia i stallet dit ska jag kl 16:00 brukar vara välldigt roligt! Innan ska Mormor och Morfar komma och fika så nu ska jag baka lussekatter och pepparkaker :D

LUCIA

Igår var det sankta lucia och jag blev uppplockad tjogo över 7 vid bussen av Felicia, sen åkte vi och haffade Agnes som var en pepparkaka. Sen skulle vi träffa Carro vid Tyresö skola tjugo i 8, hon fick ta sig dit själv! Sen åkte vi till Annely och det var möööööörkt! Sen ringde vi på och Annely och Freja kom och öppnade. Ho hade väntat sen tolv i natt och hoppats att vi skulle komma och det gjorder vi :D! Vi var tvungna att sjunga, suck! Jag mimmade bara för att inte förstöra den falska sången. Annely filmade och tog kort, hahah vikommer vääll få skämmas för  det här i ett visst antal år. Sen fick vi fika och julmust :D
När vi hade suttit och pratat till halv tio fick vi skuss till bussen av Annely. Då åkta carro och Felicia till stallet och jag och Agnes åkte vidare in till stan för att lussa för Maria och Louise. Agnes somnade på bussen.

Väll framme hos Louise såg vi att hon hade portkod och jag trycker på några siffror och dom var rätt! Förstå jag gissade och fic rätt på första av 10 000 gånger. Det är tyo 0.00001 procent chans eller nåt snacka om att jag är kodbryttaren! Dett var årets grymmaste! :D När vi kom  till Louise var hon inte hemma hon var hos frissören så då gick vi till Maria och vi hade uppfattatr det som att dom bodde bredvid varandra men dom båda 100 nummer ifrån så vi fick gå lååååångt! Vi försökte ringa med hjälp av portkodssaken upp men den funkade inte så efter en kvart kom en tant och öppnade till oss :D Så ringde vi på. Maria blev chockad hon trodde inte vi skulle komma. Nu orkade vi inte sjunga så vi fick komma in och se hur hon hade det och dricka te och hennes borlängska hembakade bröd. Vi fick även träffa hennes man.
Dom fick våra pepparkakor som var helt kladiga av glasyr men dom såg inte så glada ut över det! Sen efter en lång stuund åktevi hem. Hahah maria tog ett kort och mmsade till Louise så hon fick iallafall se oss :P

Sen hörde vi att Felicia hade blivit magsjuk, stackare!
Jag och Agnes är en så länge dom ända som vart hos Maria, vi är så coooooola!


Innebandymatchen

Ja ni läste säkert att vi nior förlorade 8-9 mot lärarna. Men däremot vann tjejerna sin match men inte killarna. Det gick hett till ute på planen. Lärarna rammlade över sargen och på planen. Men det var faktiskt en riktig rolig och lyckad match! Lärarna sa att det var den bästa och hårdaste match dom nånsin spelat vilket kändes kul! Själv stog man i mål, blev ganska besviken släppte in några mål, men jag kan inte hjälpa när backarna skuter in bollen i mitten. Då är det svårt men jag gjorde självklart några tabbar. MEN NIORNA ÄGER IALLAFALL! see you lärarna på fottbollsmatchen. Då blir det hämd!

Sista chansen!

hej hopp. glöm inte att ni bara har imorgon på er att rösta på veckans top 5, låt inte er favorit åka ut :)

Lite besviken:(

Nu tror säkert alla att jag menar att vi förlorade 8-9 mot lärarna i innebandyn idag, men det är faktiskt inte det jag menar när jag säger att jag är besviken, nej för jag är besviken på er (få, men älskade) läsare:/ jag kollade precis igenom komentar arkivet och såg att det tydligen bara är jag och Matis som komenterar, och de är ju lite skummt, det ska ju inte vara jag och Matis komenterar vår egen blogg :/ Ni var ju så duktiga i början! vad hände? vi älskar komentarer (och er :P)Så därför kan ni ju bara komentera lite så vi ser om vi skrev nått bra :) Ha det bra :D 

ÄLSKA, ÄLSKA DJURGÅRDEEEEEEEEEEEN!

DIF DI DIF DIF DIF DIF DIF DDI DIF DIF DIF DIF DIF DIF DIF DIF DIF DIF DIF DI DIF DIF <3

Först var vi i skolan och chillade runt lite vi fick vara med A så vi hade klassråd 2 gånger! Vi lever lyxliv nu i skolan eftersom vi är med i klassrådet. ;D

Sen direkt efter skolan åkte jag ut till Moniafånia :) Hon var ganska vild idag, jag åkte skidor bakom henne ( inte meningen) . Så nu har jag ont i foten efter hon trampade på min fot  utan stålhetta med brodar!!!!! Man ser broddmärkerna på min fot. Men jag älskar Monia ändå :)

Sen så stressade jag till Handen för där skulle Pappa hämta mig så vi skulle åka till Hovet och kolla på djurgårdsmatchen <3 Det var ju bara det att min sega lillesyrra var LITE sen så jag fick vänta vid handens närsjukhus i en TIMME. Men smart som jag är så söker jag skyddÖ o B HAHAHHA så där gick jag runt och luffade, kul liv! sen när jag hade gått runt och kollat på alla *fina* hästsaker i 50 minuter gick jag till en djuraffär och luffade runt där tills pappa äntligen kom.

Troget djurgårdsfan man är så kollade vi på matchen idag DIF - LULEÅ. Dif var grymma första tio men sen tappar dom och i trettonde minuten gjorde luleå mål. 0-1. Observera jag såg djurgårdarn där. Sen hände inte mkt i andra men i tredje satte dif 1-1 men så reduserade luleå med 1-2 men så kom dif igen på slutet och det blev 2-2. Då blev det förlängning i fem minuter och det var värsta draget på djurgårdsläktarn med den lilla publeken som var där. Djurgårn måste ju få ett till poäng eftersom dom ligger sist i tabellen :(  Djurgården hade en spelare utvisad i 16 sekunder i början och då ägde luleå spelet, men så får djurgården in till slut sin spelare på planen så det är lika många spelare. Och Shneider sätter sitt andra mål för matchen och blir matchvinnare med ett enkelt skott. Så djurgården fick två poäng :D och luleå 1. Men djurgården skulle haft ett til för det var dom värda!
Dommaren var SÄMST! det tyckte alla! så det var bara att skrika ut med domaren för han döm värkligen som han ville!
jag vet att jag är en sport tönt!

Nu ska jag ladda med kolhydrater till matchen mot lärarna imorgon. (eller inte)

Dagens fråga!

Hej alla:) Idag är frågan inriktad på er som kollar på bonde söker fru. a, Vem tror ni bönderna kommer att välja?  b, vem hoppas ni att de tar?

Magnus
Emma eller Linn

Hanna
Johan eller Elias

Peter
Peter eller Wille

Per
Rose-Marie eller Åsa

Historien om Jonatan, Skorpan i bröderna LEJONhjärta HAHAHAHAHA!!!!!!!

HEJ DÄR! läs detta inann du kollar på videon, det blir roligare då:) jo den här historien handlar om Vad jag tycker liknar Jonatan och skorpan i bröderna lejonhjärta och lejonet blev bara simba av nån anledning...
HAHAHHAhahahahhahaha världens bästa kommentar kom nu av Matilda hahahahaha Lejonhjärta hahaha fattar ni HAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAH
guuuuuuuuuuuuuuud vad vi är bäst :D hahaahhha Den här historien är sann och Matilda tyckte den var så vacker att hon satt och grät i floder, medans jag satt och asgarvade åt att de är så lika bröderna lejonhjärta hahahahahha men nu ska ni få kolla i allafall ahahahah hoppas ni gillar det.


Elevrådsmöte :D

Ojojoj vad skolan kommer bli bra framöver nu när Team bäst(Jag och Matilda) är med i elevrådet. Vi hade ett helt A4 papper med krav från oss 9:or. Vi känner oss väldigt mäktiga, och Louise var riktigt stolt över oss:D Jag tror vi har chans till MVG i so:) vem vet. Oj förlåt, Matis har ju redan MVG i so. Juste Ipoden kommer nog på jullovet, men ni kan nog vänta lite till ;)

Bäääst!!!

Vi tycker ni är värda att se det här, såååå sjukt roligt enligt oss.
Vi har sett den tusen gånger men tröttnar aldrig!



Kritik och nyheter :D

Hej hopp i galopp! vi har hört att det är några *host felicia* som tycker att vi är dåliga på att uppdatera, men det är bra att ni säger till, vi älskar när folk klagar på oss :/

Som de flesta i vår vänskapskrets vet så håller vi på och tränar inför "lärarsåpan", kommer att spelas upp på julavslutningen, kul va!? Det är ju sista chansen för oss att göra en parodi på lärarna och vi har ju velat så länge att det skulle bli en "lärarsåpa". Så, nu har vi, altså jag och Matilda tagit saken i egna händer eftersom vi sitter i skolans alla råd. Det är Issa, Beccan, Carro, Felicia och lina som kommer medvarka, och jag och Matis förstås! hoppas ni kommer tycka om det!!!

pinsammt



Får lite damp

Jag får lite damp på en grej, det är en liten liten liten kille med enormt huvud som som alltid sitter på samma busshållplats som jag. Han och hans Mamma sitter alltid och bråkar om hans gameboy för båda vill spela men när inte han får spela så sitter han och såger damn tiotusen gånger i alla olika tonlägen och jag får DAMP. Han är skitjobbig när han gör så bah Damn DAMN damn damn DAMN  Damn  och så har han så jobbig pipig röst.

Bidragen för veckans top 5

Hejsan hoppsan! Här kommer alla bidrag för den här veckans top 5. Kom ihåg att rösta!!! vi har märkt att alla som är inne på bloggen inte röstar! Alla får ju rösta glömde ni det :) Jaja här är listan i allafall:

Veckans låt:
1. Hot n´ cold- Katy Perry
2. Good girl gone bad- Rihanna
3. Viva la vida- Coldplay
4. If I were a boy- Beyoncé
5. NY! Forgive me- Leona lewis

Veckans film:
1. Flyga drake
2. Pearl habour
3. 21
4. NY! Djävulen bär prada
5. NY! Mama Mia the movie

Veckans TV-serie:
1. Ugly Betty
2. House
3. Desperate housewives
4. Idol
5. Bonde söker fru

Kom igång att rösta nu, speciellt alla ni som inte röstade förra veckan! Ha det bra :)


monia <3

Idag var jag ute hos Monia, vi gick en liten promnix jag tog kort med min träkloss som Nanna har döpt den till. Det är ingen bra kamera i mobilen och det blev ju inte bättre med att hon inte ville stå stilla. Men Monia var glad och pigg idag och smittade av sig det till mig! :)

   

Veckans top 5

Hej alla! den här veckan har 7 personer röstat, ni som inte har röstat får skylla er själva om eran favorit åkte ut :) Det var väldigt jämt mellan bidragen, men vi har några vinnare:

Veckans låt:
1. Hot n´cold- Katy Perry!!!! Grattis (3)
2. Viva la vida- Coldplay (2)
3. Good girl gone bad- Rihanna OCH If I were a boy- Beyoncé (1)

Åkte ut:
Poker face- lady gaga :( (0)


Veckans bok:
1. Flyga drake- Khaled Hosseini (2)
2. Tusen strålande solar- Khaled Hosseini OCH resa i augusti- ? (1)

Åkte ut:
Anne Franks dagbok- Anne frank (0)
Ulrike och kriget- ? (0)

Veckans Film:
1. 21 (3)
2. Flyga drake (2)
3. Pealr habour (1)

Åkte ut:
Pretty Woman (0)
Låt den rätte komma in (0)

Så hoppas alla är nöjda :) annars får ni rösta nästa vecka då den nya listan kommer!!! hej hopp.


Britney Spears dokumentär ikväll!!!

Ikväll 22:35 händer det -Britney Spears dokumentärfilm. Jag har längtat i flera veckor, eller okeej inte riktigt men hela den här veckan i allafall, och idag kommer den!!! Den ska handla om hennes liv, hahaha såklart, och hon kommer att erkänna massa saker :O kanske mörka hemligheter!!! vem vet.  Så de är väll ungefär allt jag kommer göra ikväll, juste jag ska äta MASSOR med chips har jag bestämt mig för hahahaha får se om jag orkar rulla till skolan på måndag.

:D

Hej alla! förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida de senaste dagarna, men vi har haft no prov den här veckan(i fredags) och jag ville vekligen plugga till det. sorgligt att säga det men -skolan går först :( Men nu är det nya tag och jag ska bättra mig, det händer jättemycket den här veckan, i allafall för mig haha. Hoppas den här helgen har varit bra för er hitills för det har den varit för mig = jag har fått sova mycket! ha de bra! 

ruuuulig kväll

Idag hade vi No-prov i skolan, kände mig hjärntvättad efteråt. Men idag hände faktiskt en rolig sak i skolan. Vi hade ingen lärare på So.n så vi fick kolla på en tysk film, men dom flesta var mer intresserade över att lära sig hur man skickar sms med något annat namn. Så några killar hade jäteroligt och skickade att man var lebb och bög, jättemogna liksom ;D! Men det som hände var att treorna skulle baka pepparkakor men dom glömde bort dom í ungnen så ugnen började brinna. HA HA HA säger jag bara så brandalarmet började tjuta och ut springer hela skolan. Utan skor och jackor, men nu fick ju skolan en extra brandövning så vi kanske slipper den riktiga?

Sen åkte jag till Handen och träffade Nanna. Vi åkte till Coop och "storhandlade", eller inte men det kunde man tro med våran big mama vagn! Sen åkte vi hem till henne då kom bella och vi hade det roligt och åt middag. Sen gjorde vi knäckebröd med smurfblåglacyr på. Vi vet inte så juligt men det fanns ingen röd! Så vi tog smurfblå och gul. Dom såg ganska svenska ut. Det blev en GOD BELLA som Monia ska få provsmaka innan alla andra :) Jag och Nanna blev inte lite blåa efter vårat pyssel.
Sen spelade vi typ som Guitar hero fast jag spelade trummor och dom andra spelade gitarr, bas och sjöng med hårdrocksmusik. Jag ägde ju * verklligen*.

Nu ska jag fortsätta med min fina lilla ´vantar som ska vara färdiga på torsdag.

irreterad

Idag tror jag att ja kunde slagit ihjäl en person om jag skulle vart kvar i skolan en timme till. Inte för att jag hatar skolan utan för att en person driver mig till vansinne, tror dom flesta vet vem jag menar. Jag bara gick och var arg hela dagen och vlldigt irreterad. Men sen träffade jag Nanna och vi åkte ut till Monia då vände allt och jag blev glad :) Jag gick en promenad med henne på volten medans Nanna red, Monia var ganska uttråkad om man säger så för hon tyckte det var tråkigt. Efter det åkte vi till Hööks, där hittade vi ett supergulligt rosa shabrak som kommer matcha hennes rosa benlindor. Det är en gullig liten brun tjock dressyrponny på den (som Monia jusst nu ;D). Hon kommer bli så söt! Sen avsutade vi med donken (;
Imorgon är det NO-prov, jippie *ironii*!

<3

MATILDA
<3

haha, visste ni att man kan ha den på mackan
och att man kan steka med den. Inte för att jag provat men ändå xD!


pluggggggggggggggggg

Kom igen och rösta nu allihoppa :D ! idag var ingen märkvärdig dag skolan hände inget speciellt. Åkte hem direkt och satte mig och plugga + datan.

Jag och Agnes har kommit på en ny veriasion av staffan var en stalledräng = Tarzan var en strandsatt dräng, gissa om vi hade kul. Efter att ha sjungt den ett visst X antal gånger fick alla nog av oss. Men den ska vi iallafall sjunga för lärarna på lucia. Vi ska nämligen till lärarna på lucia ( OBSERVAERA EN LÖRDAG) och lussa lite. Vi ska börja kl 5 på morgonen för att sedan fortsätta in till stan till dom andra lärarna (blir bara tre stycken), vi kanske får komptid då och vara lediga på måndag, man kan ju hoppas på det bästa :D! Men vi får väll se hur det blir med lussandet, isånnafall kom vi¨på att jag skulle vara lucia med mitt långa blonda hår och Agnes min tärna eftersom hon alltid är med mig i vått och torrt. Det är vänskap det.  Antagligen blir det jag som kommer skämma ut mig mest!

aja kom ihåg nu´och rösta! :D


Veckans röstning

Hej alla! Nu är det dags att rösta på veckans låt/film/bok! Ni har hela veckan på er att rösta så ta det lugnt bara. ALLA är välkomna att rösta, ju fler desto bättre! Här är veckans val:

Veckans låt:
1. Katy Perry- Hot n´cold
2. Rihanna- good girl gone bad
3. Coldplay- Viva la vida
4. Lady gaga- Poker face
5. Beyoncé- If I were a boy

Veckans bok:
1. Tusen strålande solar- Khaled Hosseini
2. Flyga drake- Khaled Hosseini
3. Anne Franks dagbok- Anne Frank (hahaha)
4. Ulrike och kriget- ? nån som vet?
5. Resa i augusti- ? undrar vem?

Veckans film:
1. Flyga drake
2. 21
3. låt den rätte komma in
4. Pretty woman
5. Pearl habour

Ni får gärna skriva en motivation om ni vill:) spännande, vem kommer vinna?
Tänk på att de två som kommer sist i varje kategori åker ut och kommer förmodligen inte tillbaka så, rösta järnet!!!


skolan

Hej nu sitter jag i skolan och tråkar. Jag försöker plugga in allt som har med att genteknik att göra. Tråååååååååk fast det är ändå intressant på samma gång men jag är så körd i huvudet så jag håller på och somna. Idag har vi en skön dag vi slutar 12:10 men jag ska väll direkt hem och plugga vidare på no:n till provet på fredag. Jag har inte sett Agnes idag hoppas hon inte är sjuk då blir allt så mycket tråkigare. Sen ikväll ska jag rida jag vill rida barbacka (beroende på vem jag får förstår :P) aja nu ska jag plugga vidare på jakten efter mitt MVG :)


GRATTIS AGNES!

Idag fyllde somsagt världens bästa agnes år som ni säkert vet :) nu är hon 27 dagar äldre än mig.
Annars har jag vart i hjärntvättarlägret (skolan) där vi hade roligt (som vanligt, älskar 9b) Agnes blev chokad när hon såg mig och felcia med tårta och blommor, hon var sååå söt :D! Så vi slapp äta Bloody cakes (bloddpudding).

Vi ska den 12 december spela innebandymatch mot lärarna jag kanske ska stå i målet eftersom jag stått i mål på lektionerna, tycker det är jättekul, får se om jag tycker det efter matchem eller om jag skämt ut mig för hela skolan :P

Sen åkte jag ut till  tjockisponnyn Monia som var så söt :D där träffade jag Nanna och vi pysslade om både Monia och hennes saker :)

Måste även tilllägga att horseshow var jättebra!

Min födelsedag!!!!

Äntligen är den här: Min födelsedag. Jag har längtat i flera veckor och räknat ner dag för dag. Jag har bl.a. fått massa nagelprylar, presentkort, nya träningsbyxor, mascara, läppglans... listan kan göras lång, men det jag ville komma till var det som hände idag. Precis när jag kom innanför matsalsdörrarna spang Matis och Felicia iväg ut(utan mitt medvetande). Issa Beccan och Carro vaktade mig så jag inte gick iväg, de sa att Matis och Felicia var och frågade en lärare nått när jag undrade var de var någonstans. Efter fem eller tio minuter kom Matis och Felicia tillbaka bakom min rygg, så jag såg dem inte förens alla vid bordet började sjunga " ja´må´hon leva" mellan skrattanfallen! Jag blev alldeles rörd och började grina (händer inte ofta) För Felicia höll i en glasstårta och Matis höll i en bukett blommor innehållande rosor, prästkragar och annat fint. Men, hungrig som jag var åt jag först upp min blodpudding och mina potatisbullar ,sen bytte vi tallrikar och åt tårta istället mumms:D!!!! Det här är nog en av de bästa upplevelserna i mitt liv! TACK MATIS OCH FELICIA  NI  HAR FÖRGYLLT HELA RESTEN AV DEN HÄR TERMINEN FÖR MIG, JAG ÄLSKAR ER!!!!!!

RSS 2.0